160 episodes

Vi portrætterer personligheder fra sportens verden. Vi tager dem væk fra deres vante rammer for at blive klogere på personen bag atleten, som vi kender så godt. Vært: Claus Elgaard.

FREMKALDT Radio4

  • Society & Culture

Vi portrætterer personligheder fra sportens verden. Vi tager dem væk fra deres vante rammer for at blive klogere på personen bag atleten, som vi kender så godt. Vært: Claus Elgaard.

  Thomas Helveg

  Thomas Helveg

  Han har spillet på de allerstørste adresser, fodbolden har at byde på. Han har over 100 kampe på landsholdet, og nu er han tilbage i ungdomsklubben, hvor det hele startede. Thomas Helveg er historien om en hårdtarbejdende fynbo, der med vilje, disciplin og gåpåmod blev et kendt ansigt i ind- og udland. Helveg fortæller både anekdoter fra fortiden, men giver også et indblik i den samtid, han lever i. Det gør han i OBs lokaler i Ådalen i Odense, hvor Helveg åbner døren for Claus Elgaard og hans mikrofon. Thomas Helveg er gæst i denne uges Fremkaldt. Vært: Claus Elgaard. See omnystudio.com/listener for privacy information.

  • 50 min
  Jesper D. Jensen

  Jesper D. Jensen

  ”Jeg var et modbydeligt mobbeoffer.” Ordene kommer fra Jesper D. Jensen, en af Danmarks allermest vindende boksere. Han var en hardhitter i ringen, men selv ikke de hårdeste slag kan slette barndommens traumer. Han får stadig ondt i maven, når han nærmer sig barndommens by og tankerne ledes hen mod mobning, racisme og en opvækst uden en far. Boksning blev udvejen, og selvom klokken har ringet for sidste gang, så er håndklædet absolut ikke kastet i ringen. Oplev Jesper D. Jensen med sænkede parader, men med selen fastspændt - for Claus Elgaard har inviteret ham med på en køretur. Vært: Claus Elgaard.See omnystudio.com/listener for privacy information.

  • 51 min
  Simon Pytlick

  Simon Pytlick

  Egentlig ville han gerne være politimand, men det kan være svært at styre udenom håndbold, når man hedder Pytlick til efternavn. Det har Simon Pytlick også måtte sande, og netop nu spiller han verdensmesterskab i Sverige - side om side med idolerne, der selv fascinerede ham, da han trådte sine spæde håndboldskridt i Gudme på Sydfyn. I dag spås Simon Pytlick en lovende karriere, og du kan blandt andet høre ham fortælle, hvor han tænker, næste stop i karrieren skal være. Dét og meget mere i denne uges Fremkaldt. Vært: Claus ElgaardSee omnystudio.com/listener for privacy information.

  • 51 min
  Steen Fladberg

  Steen Fladberg

  Det er ikke mange forundt at kunne kalde sig verdensmester. Men det kan Steen Fladberg. Han vandt badmintonguld i 1983, og selvom den sidste smash på topplan for længst er slået, så er kærligheden til fjerbold, ketsjer og sport generelt stadig intakt. Hør Steen Fladberg fortælle om tiden, der var engang og om tidens trends og tendenser i sporten anno 2023. Steen Fladberg er ugens gæst i Fremkaldt. Vært: Claus Elgaard.See omnystudio.com/listener for privacy information.

  • 50 min
  Nils Nielsen

  Nils Nielsen

  Han var landstræner for det danske kvindelandshold i fodbold, da det vandt sølv ved EM i 2017. Han blev kendt for sin ørering og anerkendt for sin alternative mandskabsbehandling. Hør fortællingen om Nils Nielsen, der har fodboldresultater, som taler sig eget sprog – men også store personlige omkostninger, der gør det samme. Alt sammen i denne uges Fremkaldt. Vært: Claus ElgaardSee omnystudio.com/listener for privacy information.

  • 54 min
  Dennis Holbæk

  Dennis Holbæk

  Han kunne kalde sig både Europamester og Verdensmester i boksning. Han kæmpede mod sportens allerhårdeste halse. Og lige pludselig havde han den ikke mere. Hør fortællingen om Dennis Holbæk, der har stået på sportens øverste tinder, og hvilket tomrum det giver, når handskerne er lagt på hylden. Alt sammen i denne uges Fremkaldt. Vært: Claus Elgaard See omnystudio.com/listener for privacy information.

  • 55 min

Top Podcasts In Society & Culture

ثمانية/ thmanyah
بودكاست صحب
Mics | مايكس
مُذكرة تنفَّس
بودكاست أبجورة
Mics | مايكس

You Might Also Like

discoveryplus.dk
af Troels Bech
Anders Mielke
Veloropa
Mediano Media
bold.dk

More by Radio4 - R4dio

Radio4
Radio4
Radio4
Radio4
Radio4
Radio4