77 episodes

Programi legjendë i muzikës elektronike rikthehet në Top Albania Radio me Dj që bëri historinë 20 vjeçare, Dori Dj. Bëhuni gati për Party-n më shpërthyese ku nuk keni nevojë për biletë, vjen aty ku jeni. Mesdita e shndërrron Top Albania Radion në një klub të vërtetë ku e ftuar janë të gjithë që arrijnë radion në valët e saj tokësore, digjitale apo online. Me tendencat më elektronike, të reja të rrymave elektronike si edhe kryeveprat e DEFECTED dhe tracks-et që do të kthehen në kolonën zanore të diskotekave. Ky program do ju bëjë të dēgjoni radion duke lëvizur gjymtyrët dhe hapur mendjen.

House Nation | Top Albania Radio Top Albania Radio

  • Music
  • 5.0 • 1 Rating

Programi legjendë i muzikës elektronike rikthehet në Top Albania Radio me Dj që bëri historinë 20 vjeçare, Dori Dj. Bëhuni gati për Party-n më shpërthyese ku nuk keni nevojë për biletë, vjen aty ku jeni. Mesdita e shndërrron Top Albania Radion në një klub të vërtetë ku e ftuar janë të gjithë që arrijnë radion në valët e saj tokësore, digjitale apo online. Me tendencat më elektronike, të reja të rrymave elektronike si edhe kryeveprat e DEFECTED dhe tracks-et që do të kthehen në kolonën zanore të diskotekave. Ky program do ju bëjë të dēgjoni radion duke lëvizur gjymtyrët dhe hapur mendjen.

  House Nation – 24/06/2021 – Part 2

  House Nation – 24/06/2021 – Part 2

  Dori Dj vjen me programin më të bukur të muzikës house duke e kthyer mesditën tuaj në një klub të vërtetë plot energji.

  • 27 min
  House Nation – 24/06/2021 – Part 1

  House Nation – 24/06/2021 – Part 1

  Dori Dj vjen me programin më të bukur të muzikës house duke e kthyer mesditën tuaj në një klub të vërtetë plot energji.

  • 29 min
  House Nation – 23/06/2021 – Part 2

  House Nation – 23/06/2021 – Part 2

  Dori Dj vjen me programin më të bukur të muzikës house duke e kthyer mesditën tuaj në një klub të vërtetë plot energji.

  • 26 min
  House Nation – 23/06/2021 – Part 1

  House Nation – 23/06/2021 – Part 1

  Dori Dj vjen me programin më të bukur të muzikës house duke e kthyer mesditën tuaj në një klub të vërtetë plot energji.

  • 27 min
  House Nation – 22/06/2021 – Part 2

  House Nation – 22/06/2021 – Part 2

  Programi legjendë i muzikës elektronike rikthehet në Top Albania Radio me Dj që bëri historinë 20 vjeçare, Dori Dj. Bëhuni gati për Party-n më shpërthyese ku nuk keni nevojë për biletë, vjen aty ku jeni.

  • 30 min
  House Nation – 22/06/2021 – Part 1

  House Nation – 22/06/2021 – Part 1

  Programi legjendë i muzikës elektronike rikthehet në Top Albania Radio me Dj që bëri historinë 20 vjeçare, Dori Dj. Bëhuni gati për Party-n më shpërthyese ku nuk keni nevojë për biletë, vjen aty ku jeni.

  • 30 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Top Podcasts In Music