2 episodes

Podcast nga Anastasia Mitre.
Gjithmonë kam dëshiruar të jem motivim për të tjerët, për gjithë ata që kalojnë një moment të vështirë dhe ndihen vetëm, pa përkrahje. Ta dinë se nuk janë vetëm dhe se do të kenë gjithmonë një person të gatshëm për t'iu dhënë motivim...

Me zemër..‪.‬ Anastasia Mitre

  • Kids & Family
  • 5.0 • 1 Rating

Podcast nga Anastasia Mitre.
Gjithmonë kam dëshiruar të jem motivim për të tjerët, për gjithë ata që kalojnë një moment të vështirë dhe ndihen vetëm, pa përkrahje. Ta dinë se nuk janë vetëm dhe se do të kenë gjithmonë një person të gatshëm për t'iu dhënë motivim...

  Një dolli...

  Një dolli...

  Teksa kalojmë kohë të vështira, ndodh të fajësojmë veten, ta ulim atë e ta nënvlerësojmë. Ndonjëherë bëhemi pre e dhimbjes sonë edhe e lemë atë të na mposhtë... Por jo! Ne duhet të bëhemi më të fortë se ajo.

  • 3 min
  Babai

  Babai

  Historia e thjeshtë dhe prekëse e një babai që provoi gjithçka që vajzës së tij të mos i mungonte asgjë.

  • 6 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Top Podcasts In Kids & Family