7 episodes

Welcome in "Shfleto Te Ardhmen" podcast. In this window you will find very intersting materials . This podcast is structured in a particualar way. We want to keep alive reading book in digital way, also our main prupose is to promote new talens and at the end , the interview with diferent persons. They will share with us they challenges and dificulties in they jurney of success

Shfleto Te Ardhmen Shfleto Te Ardhmen

  • Arts
  • 4.5 • 4 Ratings

Welcome in "Shfleto Te Ardhmen" podcast. In this window you will find very intersting materials . This podcast is structured in a particualar way. We want to keep alive reading book in digital way, also our main prupose is to promote new talens and at the end , the interview with diferent persons. They will share with us they challenges and dificulties in they jurney of success

  Plaku Dhe Deti, Ernest Heminguej. Pjesa 4

  Plaku Dhe Deti, Ernest Heminguej. Pjesa 4

  Nje nga novelat me brilante te Ernest Heminguej

  • 24 min
  Talentet e Reja

  Talentet e Reja

  Ne rubriken "Talentet e reja" do te njihemi me Desara Kalaj , nje vajze e talantuar qe eshte e apasionuar pas poezise.

  • 7 min
  Plaku dhe deti. Pjesa 3

  Plaku dhe deti. Pjesa 3

  Pjesa 3 e romanit Plaku dhe deti i autorit Ernest Heminguej . Lexoi Ina Myrta

  • 18 min
  Plaku Dhe Deti , Ernest Heminguej ( episodi 2 )

  Plaku Dhe Deti , Ernest Heminguej ( episodi 2 )

  Episodi 2 i romanit "Plaku dhe Deti". Lexoi: Ina Myrta

  • 25 min
  Tri pyetjet e çdo njërit prej nesh. Jonida Paja

  Tri pyetjet e çdo njërit prej nesh. Jonida Paja

  Prezantimi i Jonides:- "Une quhem Jonida Paja. Jam 18 vjece. Sapo kam perfunduar gjimnazin. Pasioni im per letersine ka nisur qe ne moshen 9 vjecare kur kam krijuar dhe poezine e pare. Kam qen pjese e kokurseve te ndryshme letrare shkollore ku ne klase te 7 zura vendin e pare me poezine me te mire. Dhe dy vitet e fundit jam bere pjese e olimpiadave te letersise ku kam arritur te shkoj deri ne finale. Gjithashtu jam bere pjese e konkurseve kombetare ku ne nentor te vitit te shkuar eseja im e me titull “Dhoma ime e mendimeve” u zgjodh te botohej ne librin Fllad Rinor." Lexoi : Desara Kalaj

  • 31 min
  Shfleto Te Ardhmen (Trailer)

  Shfleto Te Ardhmen (Trailer)

  Welcome in "Shfleto Te Ardhmen" podcast. In this window you will find very intersting materials . This podcast is structured in a particualar way. We want to keep alive reading book in digital way, also our main prupose is to promote new talens and at the end , the interview with diferent persons. They will share with us they challenges and dificulties in they jurney of success. This project is created by Ina Myrta, Alesia Bamci, Desara Kalaj and implementet by UNICEF , ICTS Labs

  • 59 sec

Customer Reviews

4.5 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

Top Podcasts In Arts