20 episodes

Gjermanishtja për të përparuarit: kriza në marrëdhënie, vizita te dentisti, banesa të përbashkëta dhe supermerkata: njëzet skena dëgjimi nga jeta. Kursi në audio konsolidon dhe zgjeron njohuritë e gjermanishtes suaj.

Wieso nicht? | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle Deutsche Welle

  • Language Learning

Gjermanishtja për të përparuarit: kriza në marrëdhënie, vizita te dentisti, banesa të përbashkëta dhe supermerkata: njëzet skena dëgjimi nga jeta. Kursi në audio konsolidon dhe zgjeron njohuritë e gjermanishtes suaj.

  Mësimi 20

  Mësimi 20

  Frika nga dhimbjet ose si u njoha me kontin Alukard

  • 12 min
  Mësimi 19

  Mësimi 19

  Jo më sallatë ose si zvarriten kërmijtë në ëndrrën time

  • 10 min
  Mësimi 18

  Mësimi 18

  Politikë kërmilli ose si i dëbuam kërmijtë nga kopshti ynë

  • 8 min
  Mësimi 17

  Mësimi 17

  Telefon në kuzhinë ose si kafsha e egër mbeti e uritur

  • 7 min
  Mësimi 16

  Mësimi 16

  Kafsha e egër në bark ose si gatova për bashkëbanuesit

  • 9 min
  Mësimi 15

  Mësimi 15

  Një vatër e re ose si zilja ime punoi përsëri

  • 7 min

Top Podcasts In Language Learning

More by Deutsche Welle