31 Folgen

گوشچشم پادکستی است برای تمام علاقمندان به موسیقی که فرصت آشنایی عمیق‌تر با این هنر را نداشته‌اند. این پادکست به زبان ساده زاویه دید عمیق و متفاوتی به موسیقی باز می‌کند که کمتر به آن پرداخته شده. 

گوشِچش‪م‬ رادیو فردا

    • Musik

گوشچشم پادکستی است برای تمام علاقمندان به موسیقی که فرصت آشنایی عمیق‌تر با این هنر را نداشته‌اند. این پادکست به زبان ساده زاویه دید عمیق و متفاوتی به موسیقی باز می‌کند که کمتر به آن پرداخته شده. 

    نغمه‌های بهار ایرانی

    نغمه‌های بهار ایرانی

    (ویژه برنامه نوروزی گوشچشم) دومین قسمت از ویژه برنامه نوروزی گوشچشم اختصاص دارد به دو سنت موسیقایی و نمایشی مرتبط با نوروز در ایران. نوروز خوانی و میر نوروزی. همچنین لابلای بحث از سوابق تاریخی نوروز، شما را به شنیدن آهنگهای بهار ایرانی دعوت خواهد کرد. ترانه‌ها و قطعاتی که توسط آهنگسازان ایرانی برای نوروز ساخته و اجرا شده‌اند. تهیه و اجرا: سولماز نراقی

    • 22 Min.
    سُرنای نوروز

    سُرنای نوروز

    برای اولین بار ما تصمیم گرفتیم دو پادکست گوشچشم و گنج نامه را با هم ادغام کنیم تا برای ویژه برنامه‌ نوروزی از زاویه دید خود به موضوعی واحد بپردازیم و آن چیزی نیست جز: سُرنای نوروز.
    در گوشچشم دربارهٔ این نغمه مشهور نوروزی، تاریخچه و چند و چونش حرف می‌زنیم و در گنج‌نامه دربارهٔ ساز سرنا و قدمت و ویژگی‌هایش. تهیه و اجرا: سولماز نراقی با همراهی هستی پودفروش

    • 16 Min.
    راهکار چیست؟

    راهکار چیست؟

    در قسمت بیست و هشتم بحث موسیقی مناسب و نامناسب برای کودکان با گفتاری دربارهٔ راهکارها به پایان
    می‌رسد. در این قسمت از گوشچشم خواهیم دانست با علاقهٔ فرزندان خود به موسیقی‌هایی که از حیث اخلاقی مخرب‌اند چه باید کرد و چگونه می‌توان آنان را به موسیقی‌های ارزشمندتر سوق داد؟

    • 14 Min.
    برای چی دوستش داری؟

    برای چی دوستش داری؟

    در ادامهٔ بحث درباره علاقهٔ کودکان به موسیقی‌های مخرب، به دنبال علت‌ها می‌رویم. #گوشچشم در قسمت بیست و هفتم به این سوال پاسخ می‌دهد که چرا بچه‌ها به موسیقی نامناسب گرایش دارند؟ حال چه نامناسب با مقتضیات سنی‌ چه نامناسب از نظر اخلاقی یا هیجانی.
    خوب است پیش از آن بدانیم که انسان چرا به موسیقی گوش می‌کند و اساساً از موسیقی چه می‌خواهد؟ تهیه و اجرا: سولماز نراقی

    • 16 Min.
    گروه سنی و موسیقی‌های مناسب آن

    گروه سنی و موسیقی‌های مناسب آن

    در ادامه قسمت قبلی که گرایش کودکان به موسیقی‌هایی با محتوای مخرب را بررسی کردیم، حالا قرار است از موسیقی‌های مناسب هر سن سخن بگوییم.
    مطابق معیارهای جهانی رشد، دوران کودکی به سه مرحله تقسیم شده که شامل اوایل کودکی، اواسط کودکی یعنی پیش نوجوانی و اواخر کودکی یعنی نوجوانی است.
    در قسمت بیست و ششم با استانداردهای جهانی طبقه بندی سن و موسیقی‌های مناسب هر گروه آشنا خواهید شد. تهیه و اجرا: سولماز نراقی

    • 15 Min.
    دوست داری؟ اجازه نمیدم

    دوست داری؟ اجازه نمیدم

    (دربارهٔ چالش والدین با ترانه‌های غیر اخلاقی)
    در این مدت موسیقی‌های کلاسیک و غیر کلاسیک درخشانی شنیدیم. با این حال یک سوال پر تکرار همچنان بین پیام‌های شما به چشم می‌خورد. سوالی که تصمیم گرفتم چهار قسمت را به پاسخ آن اختصاص دهم. بسیاری از شما نگران علاقه کودکان به خواننده‌هایی هستید که از الفاظ رکیک در ترانه‌های خود استفاده می‌کنند. اما در عین حال نمی‌توانید مانع آنها شوید یا توجه‌‌شان را به موسیقی بهتری جلب کنید. با من، سولماز نراقی در #گوشچشم همراه شوید تا برگردیم و همه چیز را از یک سوال بنیادی شروع کنیم:
    آیا چیزی به نام‌ موسیقی خوب و موسیقی بد وجود دارد؟

    • 15 Min.

Top‑Podcasts in Musik

100 Songs - Geschichte wird gemacht
ORF
Musik ist eine Waffe – Die Geschichte von Ton Steine Scherben
radioeins (rbb)
Klassik für Klugscheisser
Bayerischer Rundfunk
ENERGY Club Files Podcast - Flip Capella
ENERGY Österreich
The Story of Classical
Apple Music
Ongoing History of New Music
Curiouscast

Das gefällt dir vielleicht auch

طنزپردازی | tanzpardazi
tanzpardazi | طنزپردازی
Radio Dore Donya |  رادیو دور دنیا
Alibaba Travels
پادکست رخ
Rokh Podcast
راوکست | Ravcast
ایمان نژاداحد
Chizcast | چیزکست
Arshiya Attari
پادکست راوکده
Ravkadeh Podcast