3 Folgen

Modernia web-kehitystä designista tuotantoon asti.

Ballmerin Piikki Leonidas

  • Technologie

Modernia web-kehitystä designista tuotantoon asti.

  #20: Paluu tulevaisuuteen, SIGGRAPH 2017

  #20: Paluu tulevaisuuteen, SIGGRAPH 2017

  Kari vieraili Los Angelesissa SIGGRAPH-konferenssissa elokuussa 2017. Kyseinen konffa on tunnettu tutkijapainoitteisesta maineestaan, ja varsin kokeellisia juttuja oli esillä tänäkin vuonna. Kari kertoo miltä uusimmat jutut haptiikan, 360-kuvauksen ja kannettavan hardwaren saralla maistuivat. Miltä virtuaalirobotin läpsäisy tuntuu. Mitä tekemistä vedellä ja sähköllä on VR-kokemuksen kanssa. Miten ikuiset portaat on toteutettu. Huikein demo, joka on tehty light field -kuvaustekniikalla. Nvidian demo robotiikan ja virtuaalitodellisuuden yhdistämisestä.

  Ballmerin Piikki tarjoaa myös omatoimisen liikuntahetken henkariefektin parissa. Enjoy :)

  • 38 Min.
  #19: Miten suorituskyky viisinkertaistetaan ja puolitetaan oppimiseen kuluva aika

  #19: Miten suorituskyky viisinkertaistetaan ja puolitetaan oppimiseen kuluva aika

  Kirjakerhossa tällä kertaa The Rise of Superman: Decoding the Science of Ultimate Human Performance. Bold-podcastin eksponentiaalisten teknologioiden innoittamana Harri ja Olli päätyivät kuuntelemaan ihmisen suorituskyvyn parantamisesta flown avulla. Mikä on tämä optimaalinen tietoisuuden tila, jossa ihminen tunteen olonsa parhaaksi, ja jolloin fyysinen ja psyykkinen suorituskyky ovat parhaimmillaan? Miten tilaan pääsee ja millaisia tuloksia sen avulla voi saada? Miten luova ongelmanratkaisu pääsee flown avulla vauhtiin? Kuuntele, kun pojat syventyvät Steven Kotlerin kirjan oppeihin.

  • 40 Min.
  #18: SaaS-yrittäjän kokemuksia myynnistä, markkinoinnista ja hyvinvoinnista

  #18: SaaS-yrittäjän kokemuksia myynnistä, markkinoinnista ja hyvinvoinnista

  Ballmerin Piikin tulikuumana vieraana ContractZenin toimitusjohtaja Markus Mikola. Maatilalla varttuneen, kahden tutkinnon, 6 vuotta Suomen maajoukkueessa amerikkalaista jalkapalloa pelanneen ja lähes 20 vuotta IT-alalla toimineen Markuksen kanssa jutellaan SaaS-palveluiden myynnistä ja markkinoinnista, sekä yrittäjän hyvinvoinnista. Markuksen tarina vie kuuntelijat Mercuri Internationalin myyntioppien kautta ContractZenin kasvutarinaan, jossa kuullaan SaaS-palvelun myynnistä ja markkinoinnista globaalisti toimivilla markkinoilla. Markus kertoo mitkä ovat olleet ContractZenin osalta tärkeitä kanavia, työkaluja ja tapahtumia matkan varrella.

  Yrittäjä kohtaa matkallaan epävarmuutta, kalenterin täyttymistä ja muuta työn ulkopuolelta tulevaa haastetta. Miten tämän kaiken keskellä hoidetaan niin fyysistä kuin henkistä puolta? Mitkä perusasiat yrittäjällä täytyy olla selvitettynä itselleen? Markus kertoo omista kokemuksistaan ja lopussa käydään läpi aiheeseen liittyvät lukuvinkit.

  Tervetuloa mukaan!

  • 1 Std. 17 Min.

Top‑Podcasts in Technologie