16 Folgen

Mi ketten beszélgetünk dolgokról, amik minket érdekelnek. Már csak egy kérdés van, hogy ez titeket érdekel vagy sem. :)

Nánásiék podcast Nánásiék podcast

  • Gesellschaft und Kultur

Mi ketten beszélgetünk dolgokról, amik minket érdekelnek. Már csak egy kérdés van, hogy ez titeket érdekel vagy sem. :)

  12. epizód - Playboy, pizza, iskolatáska.

  12. epizód - Playboy, pizza, iskolatáska.

  De jó itt lenni újra.

  • 1 Std. 11 Min.
  11. epizód - A digitális tudatosságról Halácsy Péterrel

  11. epizód - A digitális tudatosságról Halácsy Péterrel

  🎉 JÁTÉK ÉS VALLOMÁS! 🎉 Az @eMAG Magyarország bedobott egy számunkra nagyon izgalmas témát a legújabb podcastunkhoz: hogyan neveljük a gyerekeinket ebben a mai, digitális korban. Videószereplésekről, kütyühasználatról és gyerekekről beszélgettünk vendégünkkel Halácsy Péterrel, a @Budapest School alapítójával. Nézd meg a videót és írd meg nekünk Nóri Facebook-oldalán kommentben a véleményedet a témában, nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy látod ezt az összetett kérdést! Válaszoddal az @eMAG Magyarország jóvoltából Samsung tabletet nyerhetsz!

  • 37 Min.
  Nánásiék Podcast Live 02

  Nánásiék Podcast Live 02

  Élőben a Nánásiék Youtube-csatornán, és hangban a podcastunkon. 

  Utazásokról, örökbefogadásról, gyereknevelésről és a fociról...

  Az epizód itt nézhető: https://www.youtube.com/watch?v=nEG0cyygIxU&t=3182s

  • 1 Std. 6 Min.
  Nánásiék Podcast Live 01

  Nánásiék Podcast Live 01

  Végre visszatérünk a mikrofonok elé, azaz visszatér a Nánásiék podcast! És nagy terveink is vannak: ezentúl élőben közvetítjük az epizódok felvételét a Nánásiék youtube-csatornán, tehát, aki élőben szeretne kérdezni, végre megteheti!

  A  video itt látható

  https://youtu.be/--bG6g2tOAw

  • 1 Std. 25 Min.
  Nánásiék karácsonyi dala : Itthon a legesleg (Tüptürüp song)

  Nánásiék karácsonyi dala : Itthon a legesleg (Tüptürüp song)

  Gondoltunk egy merészet... Mi lenne, ha az idei karácsonyi üdvözletünk egy saját dal lenne? Amit persze nem mi énekelnénk, hanem olyan fantasztikus előadók, akik értenek is hozzá, de mégis, a mi ötletünk nyomán és a mi felkérésünkre. 

  A karácsonyi álmok valóra válnak, íme az "Itthon a legesleg", Nánásiék karácsonyi dala Wolf Katival, Kocsis Tiborral és Feke Pállal. Egy fülbemászó, mézédes szám, amit muszáj újra és újra hallgatni... 

  • 3 Min.
  10. epizód - távol a családtól és egyebek

  10. epizód - távol a családtól és egyebek

  Távol a családtól - ti hogyan oldjátok meg a logisztikát?
  Most akkor mi is a siker pontosan? Plusz egy kis gyereknevelés, kínos szituációk és szabad agymenés mindenféléről 1 órában. Várjuk a kérdéseiteket, a kommenteket!

  • 1 Std. 1 Min.

Kundenrezensionen

jbundi ,

Sziasztok

Sziasztok ,nem vagyok az a nagy kommentelgetős ember ,de ezt mostmár muszály ☺️! Csak most kezdtem hallgatni a “rádiózásotokat”,megmondom őszintén azért mert eddig keresgéltem hogyan is kell ezeket az alkalmazásokat letölteni mi is ez,mire kiderült ,hogy van az iphone-omin ilyen 😂😂😂,pedig tényleg próbálok az ujdonságokkal lépést tartani😂! A lényeg Én hatalmas Nánásiék fan vagyok,az összes vlogotokat láttam,de ez a rádiózás vagy podcast- ozás fantasztikus. Nagyon szeretem hallgatni a beszélgetéseiteket,abba ne hagyjátok könyörgöm! Szerintem Micinek is nagyon menne ,annyira cuki amikor elkezd valamit nagyon magyarázni vsgy mesélni ahogy azt már a vlogokban láthattuk! Egyébként itt jegyezném meg ,hogy ne figlalkozzatok a kritikusokkal bár gondolom megtanultátok már kezelni,de nagyon jól nevelitek a gyermekeiteket. Nekem egyetlen lányom van ,de mindig húztam vontam magam után ,mindenbe belevontam ,tettem mindezt ösztönösen mert ez volt semmi tudatosság nélkül és azt kell mondjam bár még nem felnőtt (18 éves) de nagyon tudatosan éli az életét ,határozott, és véghezvisz mindent amit eltervez! Tehát szerintem tökéletes szülők vagytok! Üdv. és puszi Tündétől ausztriából 👍🙂

Top‑Podcasts in Gesellschaft und Kultur

Zuhörer haben auch Folgendes abonniert: