12 Folgen

En fodbold-podcast der har sit omdrejningspunkt om den bedste engelske fodboldrække, Premier League. Gennem skarpe taktiske analyser og detaljerede gennemgange behandles vores alles favoritliga af de to værter Søren Kirkegaard Aaby og Morten Palm Andersen. Cheers!

PL Tactico Søren Kirkegaard Aaby & Morten Palm Andersen

  • Fußball

En fodbold-podcast der har sit omdrejningspunkt om den bedste engelske fodboldrække, Premier League. Gennem skarpe taktiske analyser og detaljerede gennemgange behandles vores alles favoritliga af de to værter Søren Kirkegaard Aaby og Morten Palm Andersen. Cheers!

  Afsnit 12 - Runde 23

  Afsnit 12 - Runde 23

  Trods sjældne startvanskeligheder fik vi i dette 12. afsnit taget kærlig hånd om den 23. spillerunde i årets Premier League. Søren har flere statistikker med end Claus Steinlein i et Onside-studie, og det er en glad fodboldnørd, der er mødt velforberedt op. En velforberedt Deep Dive får vi også serveret, som byder på hele tre forskellige situationer fra rivalopgøret mellem Liverpool og Manchester United. Til slut er det Jürgen Klopps tur til at bidrage til Citatabellen, men hvor skal han placeres? Alt det og meget mere i denne uges udgave af PL Tactico.
  ...og ja, Ashley Young er allerede skiftet til Inter på en foreløbig kontrakt på 6 måneder, og det er derfor heller ikke sikkert, at han er i klubben efter sommer.

  • 1 Std. 25 Min.
  Afsnit 11 - Runde 22

  Afsnit 11 - Runde 22

  Vi tilbage! Efter eksamensstress og ekstraordinært elendigt spil fra nogle af rækkens hold får særligt Søren afløb for frustrationerne, når spillerunde 22 bliver kigget efter i sømmene. Ikke meget er ændret siden vi sidst snakkede for åben mikrofon, og det begynder da også at se sort ud for særligt Burnley og Bournemouth. Til gengæld kæmper Watford og Southampton efterhånden med Liverpool om at have det bedste formbarometer. Ugens Deep Dive byder på en lækker blanding af både ris og ros, og citattabellen opdateres med et kækt citat. Men er det genialt? Alt det og meget mere. Det her er PL Tactico.

  • 1 Std. 23 Min.
  Afsnit 10 - Runde 21

  Afsnit 10 - Runde 21

  Årets andet afsnit af PL Tactico tager sig kærligt af årets første runde i Premier League - spillerunde 21. Bournemouth og Burnley blander sig i bundstriden, mens Arsenal ligner et forvandlet hold under Mikel Arteta og særligt i deres kamp mod Manchester United. Det har også fanget Sørens opmærksomhed, og Ugens Deep Dive byder derfor på sjælden ros til Arsenal og deres presspil, og særligt én spiller får pæne ord med på vejen. Citattabellen opdateres med et fantastisk citat, som måske vil dele vandene - men hvor skal det placeres? Alt det og meget mere. Det her er PL Tactico.

  • 1 Std. 16 Min.
  Afsnit 9 - Runde 20

  Afsnit 9 - Runde 20

  Årtiets første PL Tactico ser tilbage på årtiets sidste spillerunde i den bedste engelske række. Tætte affærer, smalle sejre og ikke de store overraskelser. Men hvad vil vi egentlig tage med fra årtiets sidste spillerunde i Premier League? Ugens Deep Dive tager fat på et af de helt store samtaleemner ovenpå spillerunde 20 – og generelt igennem sæsonen 19/20. Én gang for alle giver vi vores besyv på et af de aller mest betændte emner. Vi giver vores bud på et svar til et af de helt store spørgsmål: VAR det en god idé? Derudover bliver citattabellen et citat rigere, som dermed også gør den æstetisk pænere. Alt det og meget mere i årets - og årtiets - første udgave af PL Tactico.

  • 1 Std. 21 Min.
  Afsnit 8 - Transferspecial

  Afsnit 8 - Transferspecial

  Det er igen blevet special-tid! Og hvilken anden special end en transferspecial? Som altid skal vi give et overblik over spillerunde 19, men fluks bevæger vi os videre til den helt store transfersnak. For hvor skal klubberne forsøge at forstærke sig? Og hvem står med det ene ben på vej ud af døren? Vi giver vores bud på mulige januarhandler og opsummerer i en "Tip En 13'er" med transferrygter sidst i programmet. Afsnittet er optaget 27. december, og den vågne lytter vil derfor lægge mærke til, at Morten allerede har bragt sig foran 1-0, efter Erling Braut Håland som bekendt har valgt arbejdsgiver udenfor Premier League. Kan Søren vende tilbage? Hør vores mere eller mindre realistiske forudsigelser i denne PL Tactico-special.

  • 1 Std. 17 Min.
  Afsnit 7 - Runde 18

  Afsnit 7 - Runde 18

  PL Tactico ønsker glædelig jul og giver en gennemgang af den 18. spillerunde i Premier League-sæsonen 19/20. Panelet er reduceret til de faste to værter, men nørderiet forsætter ufortrødent. Med en juleaften i baghovedet kaster vi et blik på rundens op- og nedture, mens Ugens Deep Dive bliver mere konkret end nogensinde. Én ganske særlig situation bringes under Sørens fodboldfaglige lup og bliver gennemanalyseret. Morten har (igen) medbragt et tweet, som ikke blot bliver vurderet som et citat - men som billede på en tendens. Alt det og meget, meget mere. Det her er PL Tactico.

  • 1 Std. 5 Min.

Top‑Podcasts in Fußball