61 episodes

'I am no man' är en podcast för nördar i alla olika former!
Panelen diskuterar utifrån olika ämnen och blandar seriösa avsnitt med mer lättsamma.

I AM NO MAN podcas‪t‬ I Am No Man

  • Leisure

'I am no man' är en podcast för nördar i alla olika former!
Panelen diskuterar utifrån olika ämnen och blandar seriösa avsnitt med mer lättsamma.

  Nerd rage!

  Nerd rage!

  Både Amanda och Denice påstår att dom inte är såna nördar som blir speciellt arga men det tar ungefär 3 minuter sen är bråken igång. Det blir ett långt matnyttigt program om personliga nerd rages, och skillnaden på känslor och känslor, hur långt får man gå för att kritisera och mycket mer. Som ett Buffy avsnitt har vi både med humor, tragedi och drama. Och Denice lyckas till och med få in ämnet sport!!

  Följ oss på facebook och instagram där vi heter iamnomanpodcast.

  • 2 hrs 13 min
  Musik i media

  Musik i media

  Musiktajm! I en och en halv timme snackar vi om filmsoundtracks, tv-serieintron och dataspelsteman. (ni kommer inte finna något Disney- eller musikalrelaterat här, då vi redan pratat om det i tidigare avsnitt)

  • 1 hr 34 min
  Konspirationsteorier

  Konspirationsteorier

  Vem visste att vi kunde prata så länge om konspirationsteorier?
  Vilka gillar vi, vilka hatar vi, tror vi till och med på några? Vad är det som får Lottas gruppchatter att explodera i diskussioner? Har Melina en själ eller inte? Och varför tro folk egentligen på konspirationsteorier alls?

  Ladda ner avsnittet eller lyssna direkt i din mobil!

  Följ oss på facebook, instagram och twitter där vi heter iamnomanpodcast.

  • 1 hr 24 min
  Kalle Anka

  Kalle Anka

  Kalle Anka är nästan svensk - så integrerat är det i vår kultur och I am no man måste såklart snacka om detta fenomen! Hur blev det såhär från början? Har alla svenskar läst Kalle Anka? Eller är det en generationsgrej? Amanda är med och balanserar upp som en gammal Kalle hatare (som ändå såklart läst serierna och sett tv-serierna för hon är ändå svensk). Och Lotta stället slutligen den kontroversiella frågan: Är Kalle verkligen bra?

  Följ oss på facebooko och instagram där vi h

  • 57 min
  Julen 2020

  Julen 2020

  Såklart pissåret 2020 kommer ha en antagligen lika pissig jul. Men I am no man försöker förtvivlat skapa lite julstämning (ok, mest Tessan). Det blir tips om allt möjligt, gamla (traumatiserande) julminnen eller roliga norska farbröder på facebook. Och Amanda tar upp den mest trovärdiga konspirationsteorin av alla.

  Medverkande: Charlotta, Therése, Amanda och Denice.
  Avsnittet spelades in 17 december 2020.
  Musiken gjordes av Gonzalo Maldonado.
  Podcasten producerades med stöd av Studiefräm

  • 1 hr 24 min
  Hur man överlever en pandemi

  Hur man överlever en pandemi

  Vi är tillbaka, via zoom(!), för att prata om covid, social distansering och hur tusan man tar sig igenom dessa tider. Vi delar med oss om våra egna erfarenheter och ger i vanlig anda tips på de filmer, tv-serier och spel som har distraherat och underhållit oss under detta skit år, men vi passar även på att prata om dagliga rutiner, aktiviteter och andra tips som har hjälpt oss i dessa tider.

  • 1 hr 31 min

Top Podcasts In Leisure

Listeners Also Subscribed To