
25 episodes

NimaToday | نیماتودی Nima Today
-
- Marketing
-
-
5.0 • 2 Ratings
-
تو هر قسمت دربارۀ یه موضوعی که یه سرش به شبکههای اجتماعی ختم میشه با یه متخصص زبده گپ میزنیم
-
رفتار مصرفکننده و تحلیل آن - گپی با عادل طالبی
رفتار مصرفکننده علم مطالعه افراد، گروهها و سازمانها و فرایندی است که آنها طی میکنند تا یک محصول، سرویس، تجربه یا ایده را انتخاب، حصول اطمینان و استفاده کنند و در نهایت دور بریزند تا نیازهایشان برطرف شود و همچنین مطالعه اثری که این فرایند بر روی مشتری و جامعه میگذارد.
این علم مواردی همچون روانشناسی، جامعهشناسی، انسانشناسی اجتماعی، بازاریابی و اقتصاد را در هم میآمیزد. این علم در تلاش است تا فرایند تصمیمگیری خریداران را چه به شکل یک به یک و چه گروهی درک کند، مواردی همچون چگونگی اثر احساسات برای رفتارهای خرید.
این علم ویژگیهای مشتری از قبیل ویژگیهای جمعیت شناختی و معیارهای رفتاری را مطالعه میکند تا خواسته مردم را بفهمد. این علم همچنین تلاش میکند تا اثر گروههای همچون خانواده، دوستان، ورزشکاران، گروههای مرجع و کل جامعه را بر روی خریدار ارزیابی کند.
نیماتودی؛ روایتی ساده از مفاهیم شبکههای اجتماعی:
www.nima.today -
جمعیت امداد دانشجویی مردمی امام علی(ع) - گپی با سارا رضایی
جمعیت امداد دانشجویی-مردمی امام علی(ع)، یک سازمان مردمنهاد، کاملاً مستقل، غیرسیاسی و غیردولتی است. جمعیت امام علی(ع) از سال ۱۳۷۸ فعالیت خود را آغار کرد. جامعۀ هدف جمعیت امام علی را کودکان و زنان محلات حاشیه، کمبرخوردار و در معرض آسیب تشکیل میدهند. مأموریت جمعیت امام علی(ع) رسیدن به جهانی استوار بر پایۀ عدالت و صلح، با نگاه ویژه به افرادِ در معرض آسیب، خصوصاً کودکان است.
آدرس سایت نیماتودی:
https://www.nima.today/ -
ساسیمانکن مارکتینگ - گپی با سامان فائق
ساسی مانکن سال پیش آمد و موج خود را راه انداخت و رفت. امسال هم دوباره آمد و موج خود را راه انداخت و بعد میرود، و ما میمانیم با فقر فضاهای فرهنگی، ما میمانیم با بیتوجهی به خواستههای کودکان و نوجوانان و جوانان، ما میمانیم و دنیایی که هر روز آن را سختتر و محدودتر میکنیم و اجازه میدهیم آثار تهی جای آثار غنی را در ذهن و تفکر جوانان ما بگیرد.
-
تفکر قالبی در شبکههای اجتماعی - گپی با سارا امتعلی
از میان انبوه خطاهای شناختی که ذهن انسان گرفتار آنهاست، یک مورد خطا وجود دارد که علاوه بر تصمیمگیری، روی بسیاری از تعاملها و قضاوتها و تحلیلهای اجتماعی ما نیز تأثیر میگذارد، آن هم استفاده از استریوتایپها یا همان تفکر قالبی است.
شاید شما هم کسانی را دیده باشید که بهمحض مطرحشدن بحث رانندگی خانمها، تأکید میکنند که زنها هرگز نمیتوانند رانندگان خوبی شوند. یا اینکه اگر اجازۀ رانندگی را از خانمها میگرفتند، شهرها ترافیک روان و تصادفهای کمتری را شاهد بودند. انگار که ما آدمها برای تحلیل و قضاوت سریعتر دیگران، روش جالب، کاربردی و البته خطرناکی را به اسم طبقهبندی یاد گرفتهایم. -
چرا نباید عکس کودکان را در شبکههای اجتماعی منتشر کنیم؟ - گپی با نیما فاطمی
پدیدۀ جدیدی به نام «بردگی کودکان» با کودکان استارت خورده است. در دنیای امروز، مخصوصاً طی سالهای اخیر، به خاطر انتشار عکس و تصویر کودکان در شبکههای اجتماعی، کودک با شبکههای اجتماعی بزرگ میشود. حتی بعضی از آنها شخصیتهای ستارهای این شبکهها میشوند و میلیونها فالوئر یا دنبالکنندۀ کانال دارند و بهتبع آن، این مسئله به پدیدهای به نام بردگی کودکان منجر شده است.
محتوای بیشتر دربارۀ شبکههای اجتماعی در رسانۀ نیماتودی:
http://www.nima.today/ -
والدین و کودکان در عصر شبکههای اجتماعی - گپی با مهرنوش
کودکان با ورود به سرزمین ناشناختۀ شبکۀ اجتماعی گم شده یا گرفتار دامهای خطرناکی میشوند که رهاشدن از آنها بهراحتی ممکن نیست. بر این اساس، والدین باید دست در دست فرزندان خود نهاده و از این سرزمین ناشناخته با یکدیگر و با امنیت خاطر عبور کنند. با توجه به اینکه در حال حاضر بخش عمدهای از آموزش دانشآموزان از طریق شبکههای اجتماعی و پیامرسانها صورت میگیرد، همراهی و توجه والدین به فعالیت فرزندان در این فضا لازم و ضروریتر است.
Customer Reviews
Top Podcasts In Marketing





