7 episodes

Een podcast van comedian Xander De Rycke waarin hij met een speciale gast diens favoriete televisiereeks bespreekt.

Ben je nog aan het kijken‪?‬ Xander De Rycke

  • TV Reviews
  • 4.8 • 73 Ratings

Een podcast van comedian Xander De Rycke waarin hij met een speciale gast diens favoriete televisiereeks bespreekt.

  Orange Is The New Black

  Orange Is The New Black

  MNM-presentatrice Kawtar Ehlalouch komt langs in de podcast en bespreekt met Xander haar binge-sessies tijdens het studeren, hoe Ramadan te combineren met ochtendradio, haar liefde voor John Tucker Must Die, de onderbroeken-verhaallijn en hoe Piper niet meteen het interessantste figuur van Orange Is The New Black is.

  • 39 min
  Family Guy

  Family Guy

  Comedian Fuad Hassen komt langs in de podcast en bespreekt met Xander zijn liefde voor de lang uitgerekte sketches van Family Guy, de donkere kantjes van Seth MacFarlane, zijn liefde voor stemmenwerk, de typetjes van Eddie Murphy en natuurlijk Fuad zijn Jason Statham imitatie.

  • 57 min
  Inside No.9

  Inside No.9

  Televisiemaker en comedian Lieven Scheire komt langs in de podcast en bespreekt met Xander zijn idee voor een Meetjeslands vaccinatiecentrum, de invloed van The League Of Gentlemen op Willy’s en Marjetten, de genialiteit van Inside No.9 en zijn ontmoetingen met Reece Shearsmith.

  • 47 min
  Sense8

  Sense8

  Woordvoerder van Wel Jong Niet Hetero Senne Misplon komt langs in de podcast en bespreekt met Xander het belang van juiste representatie in media, vertegenwoordiging van de transgemeenschap in popcultuur, de coming out van Elliot Page en Senne zijn favoriete momenten uit Sense8.

  • 58 min
  De Kat

  De Kat

  Acteur en comedian Adriaan Van den Hoof komt langs in de podcast en bespreekt met Xander zijn gerecyclede bril, de traagheid van De Kat, zijn idee voor een reboot en de legende van de moviebox.

  • 44 min
  Erased

  Erased

  Actrice en danseres Joey Kwan komt langs in de podcast en bespreekt met Xander haar liefde voor anime, haar haat voor filler en beach episodes, de beste intro-liedjes van anime, wat Erased een geweldige reeks maakt en hoe het einde van de manga toch stukken beter is.

  • 57 min

Customer Reviews

4.8 out of 5
73 Ratings

73 Ratings

Sjon Deer, de podcastploeger ,

Ben benieuwd

Leuk dat je weer een podcast bent begonnen!

brechtjes ,

Goed begonnen is half gewonnen.

Top aflevering. Kleine voorspelling waarvan ik hoop dat ze niet uitkomt: volgende gast wordt Alex Agnew 🙄

Top Podcasts In TV Reviews