132 episodes

Gesprekken met knappe koppen die voor straffe verhalen zorgen. Alle emoties, taboes en perikelen komen aan bod.

Er mag al eens Magali De Reu

  • Society & Culture
  • 4.5 • 45 Ratings

Gesprekken met knappe koppen die voor straffe verhalen zorgen. Alle emoties, taboes en perikelen komen aan bod.

  #132: Ann Reymen

  #132: Ann Reymen

  Ann Reymen is presentatrice bij MNM, en is ook op tv te zien, onder andere in de serie Like Me. In 2016 schreef ze het boek '75B. Een vrouw. Twee borsten. Een reconstructie' naar aanleiding van haar borstamputatie en -reconstructie. Ann babbelde met mij over haar speciale kijk op emoties en gevoelens, haar kinderen, hooggevoeligheid en haar mastectomie.

  • 59 min
  #131: Henk Rijckaert

  #131: Henk Rijckaert

  Henk Rijckaert is een Vlaamse cabaretier, stand-up comedian en maker. Op zijn YouTube kanaal De Koterij voert hij wekelijks doe-het-zelf projecten en experimenten uit. Er mag al eens nam een kijkje in de ziel van Henk, wat hem drijft, hoe hij omgaat met emoties en geluk en nog zoveel meer!

  • 54 min
  #130: Jitske Van de Veire en Senne Misplon

  #130: Jitske Van de Veire en Senne Misplon

  Jitske Van de Veire is zelfstandig kapster, woordvoerder van Wel Jong Niet Hetero en nog zoveel meer. Op sociale media doorbreekt ze vaak taboes, en pleit ze voor meer inclusie en kwetsbaarheid. In Er mag al eens deelde ze haar verhaal met haar beste vriend Senne Misplon, ook woordvoerder van Wel Jong Niet Hetero en ondernemer. Het werd een gesprek over angsten, depressie, de psychiatrie, diversiteit in alle betekenissen van het woord en nog veel meer.

  • 1 hr 12 min
  #129: Jonas Geirnaert

  #129: Jonas Geirnaert

  Jonas Geirnaert is een Vlaams comedy- en televisiemaker en striptekenaar. Hij is de bezieler van Kabouter Wesley, één van de gezichten van Neveneffecten, werkt mee aan Humo-rubriek Gat van de Wereld én schreef het scenario van de reeks De Dag. Ons gesprek werd bijna een pleidooi voor meer menselijkheid, maar we hadden het ook over vader worden, samenwerken met je geliefde en pessimisme.

  • 1 hr 19 min
  #128: Tom Helsen

  #128: Tom Helsen

  Tom Helsen is een Vlaamse zanger-muzikant uit het Leuvense die net zijn nieuwe plaat 'Zin om je Tom Helsen' uitbracht. Nog nooit babbelde hij zo uitvoerig over zijn hoogsensitiviteit en zijn depressie, in die mate dat we allebei moesten huilen. Dit is misschien het meest pure, kwetsbare gesprek ooit. Ik hoop dat je er wat aan hebt.   

  • 1 hr 6 min
  #127: Egbert Lachaert

  #127: Egbert Lachaert

  Egbert Lachaert is partijvoorzitter van OpenVLD en eerste schepen van Merelbeke. Er mag al eens wat politiek zijn, maar nog belangrijker: ik leerde de persoon achter de politicus kennen. Ik hoop dat je geniet van dit gesprek over vaderschap, oprechtheid, slapeloze nachten en nog zoveel meer.

  __

  🎧 Bekijk deze aflevering via https://linktr.ee/ermagaleens

  Er mag al eens is een praatprogramma waarin host Magali De Reu in gesprek gaat met straffe koppen. Alle emoties, taboes en perikelen komen ongeveinsd en ongefilterd aan bod.

  __

  ***Op de hoogte blijven van Er mag al eens?***

  ✔ Subscribe op YouTube: https://bit.ly/3ulQVol

  ✔ Volg ons op Instagram: https://bit.ly/2Svyu2n

  ✔ Like ons op Facebook: https://bit.ly/3tl0Rgt

  ✔ Check de website: https://bit.ly/33oAGux

  • 1 hr 1 min

Customer Reviews

4.5 out of 5
45 Ratings

45 Ratings

aneetadollahh ,

Lovely!

Supergezellige gelukkigmakende podcasts!

Agilix ,

Top Podcast!

Magali weet perfect welke vragen ze moet stellen aan haar gasten. Gasten die overigens ondertussen zeer sterk variëren per show.
Dankzij TechMag kom je in aanraking met diverse gebieden, wat alleen maar als positief kan ervaren worden.

Lise recensie ,

Ongemakkelijke vragen, Kamal is wel zeer interessant en gevat

(Kamal) Goede antwoorden op ongemakkelijke vragen waaruit lijkt dat Magali heel stereotiep en oppervlakkig en kortzichtig denkt. Ze trekt ook graag zéér snel conclusies. Haar vragen volgen uit veronderstellingen en uit dingen die ze “ergens gelezen” heeft. “Dus je bent blij met De Croo als premier, een liberaal.”

Top Podcasts In Society & Culture

Radio 1
Radio 1
Het Nieuwsblad
Radio 1
France Inter
Radio 1

You Might Also Like

Alex Agnew & Andries Beckers
Fokke van der Meulen
Xander De Rycke
Radio 1
de volksjury
Lieven Scheire