30 episodes

Een wekelijkse podcast over spiritueel leven in een moderne wereld met Maxime Vossen (www.maximevossen.be) en Lana Bauwens (www.lanaland.be).

Heksen Dragen Sneakers Met Maxime Vossen & Lana Bauwens

    • Religion & Spirituality

Een wekelijkse podcast over spiritueel leven in een moderne wereld met Maxime Vossen (www.maximevossen.be) en Lana Bauwens (www.lanaland.be).

Customer Reviews

Astrid Chamberland ,

Gentle reminders on point!

Ondertussen volg ik al twee maanden de avonturen van Lana en Maxime met deze podcast. De twee dames vertellen op een nuchtere manier over spiritueel leven in de moderne maatschappij. Daarbij vullen ze elkaar erg goed aan en verspreiden hun magie verder. Zeker een aanrader voor iedereen die net dat beetje steun kan gebruiken in het dagelijkse leven.
Lieve dames, jullie zijn top!

bramzilla ,

Best kept secret

Er rust veel herkenning, inzicht en troost in de woorden van deze heksen. Ik ben waarschijnlijk één van de weinige mannelijke luisteraars maar ik blijf geboeid door de content en de persoonlijkheid van deze fluwelen stemmen en zal de boodschap blijven verspreiden. Sinds de Spirit Guides aflevering blijft er mij ook een geit achtervolgen dus ik voel dat ik nu pas zie dat mijn horizon veel verder loopt dan waar ik eerst het begin en einde zag.

IzibelG ,

Heerlijk luisteren

Speciaal gegoogled hoe ik een review moest schrijven: heerlijke podcast, vol goede tips voor een beetje meer magie elke dag! Zo fijne, rustige, stemmen ook om naar te luisteren, en interessante topics! ik kijk er alvast iedere week uit naar de nieuwe afleveringen!

Top Podcasts In Religion & Spirituality

Listeners Also Subscribed To