157 afleveringen

Koken is zilver, spreken is goud

Interne Keuken VRT

  • Maatschappij & cultuur

Koken is zilver, spreken is goud

  Interne Keuken - 25 januari

  Interne Keuken - 25 januari

  Itzhak Perlman is meester van de viool. Voltaire staat bekend als één van les Grands Hommes van Frankrijk, un des immortelles, een onsterfelijke. Maar... De maffia boert goed, dankzij het Europese landbouwbeleid en 15 eeuwen Nederlandse taal.

  • 1 u. 40 min.
  Interne Keuken - 18 januari

  Interne Keuken - 18 januari

  Theatermaker Junior Mthombeni heeft een voorstelling gemaakt over Winnie Mandela. De geschiedenis van de ongelijkheid. De Nederlandse journalist Toine Heijmans schrijft over de zee. De Noordzee, zijn grote liefde. Wanneer een dictator sterft is zijn carrière niet voorbij.

  • 1 u. 41 min.
  Interne Keuken - 11 januari

  Interne Keuken - 11 januari

  Lang Leve het Antigifcentrum, een islamkundige die zich heeft verdiept in Arabische science-fiction. Niemand bereikt de top zonder een forse dosis geluk en Marian Donner schreef het ‘Zelfverwoestingsboek’.

  • 1 u. 44 min.
  Interne Keuken - 04 januari

  Interne Keuken - 04 januari

  Poolse migranten, de Franse Revolutie (bis), het 50+ brein en de mondharmonica.

  • 1 u. 49 min.
  Interne Keuken - 21 december

  Interne Keuken - 21 december

  De geschiedenis van de slavernij. Van arm zijn word je ongelukkig. De Franse Revolutie was al half af toen ze nog moest beginnen en Kadir Van Lohuizen heeft een reis gemaakt langs plekken waar de dreiging van het stijgende zeeniveau voelbaar is.

  • 1 u. 41 min.
  Interne Keuken - 14 december

  Interne Keuken - 14 december

  Een boek over paling, België overspoelt Turkije met plastic afval. Alle Haitianen zijn zwart en een boek over liefde voor getallen.

  • 1 u. 41 min.

Klantrecensies

burntskin56 ,

Zéér interessant programma

Wat een onderhoudend én informatief programma. Wat een geslaagde combinatie van 2 gastheren Sven en Koen, personnages als vrienden die van mening kunnen verschillen maar ook ook veel humor en relativiteitszin tonen. Zelfs onderwerpen die oppervlakkig gezien me niet zouden interesseren worden toch interessant gebracht ! Chapeau !

turanozdogan ,

Beste nl podcast

Beste Nederlanstalige podcast!

Jeroen Ceu ,

Boeiend en gevarieerd

Elke keer super boeiend en de presentatoren zijn super sympathiek. Altijd een gevarieerd programma. Jammer dat dit programma maar 1 keer per week is.

Top-podcasts in Maatschappij & cultuur

Luisteraars hebben zich ook geabonneerd op

Meer van VRT