87 episodes

Bas, Chris en Domien zoeken uit hoe mannelijk ze eigenlijk zijn. Ook leuk voor vrouwen!

Man man man, de podcast Bas Louissen, Chris Bergström, Domien Verschuuren

  • Comedy
  • 4.6 • 35 Ratings

Bas, Chris en Domien zoeken uit hoe mannelijk ze eigenlijk zijn. Ook leuk voor vrouwen!

  S07E08: Muziek

  S07E08: Muziek

  Ons lievelingsthema is terug: muziek! Zoeken naar mannelijkheid doen we volgende week wel weer. Of niet, we zien wel even!

  • 1 hr 28 min
  S07E07: Buren

  S07E07: Buren

  Tenzij je echt in the middle of nowhere woont heb je ermee te maken: buren. Maar hoe goed zijn wij eigenlijk met onze buurtjes?

  • 59 min
  S07E06: Volwassen

  S07E06: Volwassen

  Stiekem gaat deze podcast al zeven seizoenen lang over volwassen worden. Over opgroeien, vallen, leren en opstaan. Hoe ver zijn we met dat proces? En wanneer voelden we ons voor 't eerst volwassen?

  • 53 min
  S07E05: Gewoontes

  S07E05: Gewoontes

  Mensen zijn gewoontedieren. Maar hoe zit dat met ons? Wat zijn onze gewoontes? En welke tics hebben we? Maar natuurlijk komen we ook terug op het 'bierincident' van vorige week.

  • 1 hr 12 min
  S07E04: Mannen

  S07E04: Mannen

  We gaan het gewoon proberen: een aflevering over mannen! Dat zijn we zelf, dus daar moet een hoop over te vertellen zijn. We praten over huilen, vaders, huishouden en uiteindelijk... over high tea.

  • 1 hr 1 min
  S07E03: Ego

  S07E03: Ego

  Voor 't eerst zoomen we echt in op ons zelfbewustzijn. Hoe groot is ons ego? En is dat niet snel te verwarren met arrogantie?

  • 57 min

Customer Reviews

4.6 out of 5
35 Ratings

35 Ratings

KrisjeDS ,

Hilarisch en hartverwarmend verslavend

Geweldig ontspannend om te beluisteren, heerlijke dynamiek. Ook mannen durven kwetsbaar zijn blijkt ☺️ en wat een gevoel voor humor!

MarijkeLH ,

Super leuk, ook voor vrouwen!

Heerlijke podcast over alledaagse dingen. Ik luister er graag naar in de auto. Zo vliegt de tijd voorbij. En zoals de naam niet doet vermoeden, ook leuk voor vrouwen!

SanSegh ,

(H)Eerlijk hilarisch!

Erg fijne en grappige podcast voor mijn file-uurtjes. Zo kom ik steeds vrolijk op het werk aan, met een glimlach tot achter de oren. Ben pas beginnen luisteren en moet me inhouden om niet te gaan binge-luisteren. Top! 🥳🤪

Top Podcasts In Comedy

You Might Also Like