53 episodes

Bas, Chris en Domien zoeken uit hoe mannelijk ze eigenlijk zijn. Ook leuk voor vrouwen!

Man man man, de podcast Bas Louissen, Chris Bergström, Domien Verschuuren

  • Comedy
  • 4.5 • 26 Ratings

Bas, Chris en Domien zoeken uit hoe mannelijk ze eigenlijk zijn. Ook leuk voor vrouwen!

  S05E06: Winnen & verliezen

  S05E06: Winnen & verliezen

  Als je wint heb je vrienden! Maar zijn wij goede winnaars? En misschien nog wel belangrijker: kunnen we goed tegen ons verlies?

  • 1 hr 10 min
  S05E05: Ruimte, Amerika, creativiteit

  S05E05: Ruimte, Amerika, creativiteit

  Dit is een bijzondere aflevering, want we behandelen drie thema's. We praten over de ruimte (wilde Chris), Amerika (wilde Bas) en creativiteit (wilde Domien). Een ratjetoe van drie vuige ideeën voor de prijs van één.

  • 1 hr 12 min
  S05E04: Boeken

  S05E04: Boeken

  Een aflevering over boeken! Niet zomaar, want op 27 oktober verschijnt 'Man man man, het boek'. We praten ook over onze lievelingsboeken, de verhalen van vroeger en thrillers voor vrouwen.

  • 1 hr 13 min
  S05E03: Tuinieren

  S05E03: Tuinieren

  Waarom we op zoek gaan naar mannelijkheid in de tuin is ons ook niet helemaal duidelijk. Over onze groene vingers, gave druiven en luchten op je eigen binnenplaats.

  • 58 min
  S05E02: Ouder worden

  S05E02: Ouder worden

  Je hoeft er niets voor te doen en toch brengt het je verder: ouder worden. Hoe kijken drie dertigjarige jongens aan tegen hun toekomst?

  • 56 min
  S05E01: Carrière

  S05E01: Carrière

  We're back! De zomer is voorbij en het nieuwe seizoen barst los. Een aflevering over carrière! Met breaking news over de (zakelijke) relatie tussen Bas en Domien. Oeh la la...

  • 1 hr 9 min

Customer Reviews

4.5 out of 5
26 Ratings

26 Ratings

KrisjeDS ,

Hilarisch en hartverwarmend verslavend

Geweldig ontspannend om te beluisteren, heerlijke dynamiek. Ook mannen durven kwetsbaar zijn blijkt ☺️ en wat een gevoel voor humor!

MarijkeLH ,

Super leuk, ook voor vrouwen!

Heerlijke podcast over alledaagse dingen. Ik luister er graag naar in de auto. Zo vliegt de tijd voorbij. En zoals de naam niet doet vermoeden, ook leuk voor vrouwen!

SanSegh ,

(H)Eerlijk hilarisch!

Erg fijne en grappige podcast voor mijn file-uurtjes. Zo kom ik steeds vrolijk op het werk aan, met een glimlach tot achter de oren. Ben pas beginnen luisteren en moet me inhouden om niet te gaan binge-luisteren. Top! 🥳🤪

Top Podcasts In Comedy

Listeners Also Subscribed To