32 afleveringen

Een podcast voor coaches en experten die door het delen van hun passie hun verkoop willen boosten. In deze podcast deel ik praktische tips, persoonlijke ervaringen en inzichten rond lanceren, sales en ondernemen.

studio sociaal de podcast Marijke Vissers

  • Zaken en persoonlijke financiën
  • 5,0 • 4 beoordelingen

Een podcast voor coaches en experten die door het delen van hun passie hun verkoop willen boosten. In deze podcast deel ik praktische tips, persoonlijke ervaringen en inzichten rond lanceren, sales en ondernemen.

  #32: 4 aandachtspunten voor een krachtige pitch

  #32: 4 aandachtspunten voor een krachtige pitch

  Als solo ondernemer moeten we onszelf verkopen. Daar kunnen we niet omheen. Of je dit nu verschrikkelijk vindt, of dit wel oké voelt… als er momenten zijn waarop er potentiële klanten ‘nee’ zeggen - zonder duidelijke reden - terwijl jij er een super goed gevoel bij had, is er nog ruimte voor verbetering. 
  In deze podcast vertel ik waarom geen enkele pitch ooit hetzelfde zou mogen zijn en hoe je dit dan concreet aanpakt.
  Vond je dit een waardevolle podcast? Dan zou je mij een enorm plezier doen door dit met uw netwerk of uw business buddies te delen. Het wordt tijd dat verkopen niet enkel werkt voor de ‘happy few’, maar elke ondernemer de kans krijgt om een verschil te maken.

  Ben jij benieuwd of mijn begeleiding iets voor jou is? Zet je dan nu op de wachtlijst van het DeepDive traject en ontvang als eerste alle informatie eind mei.

  • 10 min.
  #31: Verkopen in uitdagende tijden

  #31: Verkopen in uitdagende tijden

  4 concrete tips om te verkopen in uitdagende tijden. Al zijn deze tips altijd van toepassing als jij het gevoel hebt dat jij jezelf saboteert in je verkopen door het zoveel mogelijk te vermijden.
  Schrijf je nu in voor de gratis workshop "Kickstart je Sales Strategie als Solopreneur".
  In deze gratis workshop leer ik jou:
  ✅ waarom altijd maar ‘meer en harder’ werken niet duurzaam is en hoe je met minder effort méér geld verdient
  ✅ de 2 oorzaken van ‘te weinig sales’ en hoe jij exact kan spotten waar jouw grootste opportuniteit ligt
  ✅ welke 5 cijfers je ‘moet’ monitoren om eenvoudig te kunnen bijsturen in je sales strategie
  ✅ 14 praktische tips om jouw sales nu al drastisch (en kwalitatief) te verhogen
  ✅ een sales strategie opstellen voor 2023 die overzichtelijk en haalbaar is, ‘rust’ vooropstelt en exact weergeeft wanneer het tijd is voor actie

  Meer informatie via https://studiosociaal.be/webinar/

  • 16 min.
  #30: 7 krachtige vragen om te reflecteren en 2022 met vertrouwen te eindigen

  #30: 7 krachtige vragen om te reflecteren en 2022 met vertrouwen te eindigen

  In deze podcast deel ik 7 eenvoudige vragen die jou helpen samenvatten wat er jou dit jaar heeft deugd gedaan, wat je hebt geleerd, wat je meeneemt naar 2023 en vooral: wat je méér of vaker wil doen. Zodat je niet in dezelfde patronen hervalt, maar een prioriteit maakt van die klein gelukskes en momenten van groei.Zaken die ik vermeld in de podcast:- Pit en Pit- Katya van Spiicka Ceramics- Nevermoor boeken- De Empirium trilogy

  Vond je dit een waardevolle aflevering? Dan zou ik het enorm fijn vinden als je:
  - De podcast 5 sterren geeft op Spotify of Apple Podcasts
  - Je abonneert op de podcast zodat je in de toekomst niets mist
  - Deze aflevering deelt in jouw netwerk zodat ik nog meer experten kan helpen in het verkopen van hun expertise.

  Bekijk hier alle informatie over het DeepDive traject.
  Volg mij hier op Instagram.

  • 25 min.
  #29: in 6 stappen naar jouw "beste jaar ooit"

  #29: in 6 stappen naar jouw "beste jaar ooit"

  "Uw beste jaar ooit" gaat niet vanzelf komen. Daar heb je een Sales Jaarplan voor nodig. In deze aflevering leg ik stap voor stap uit hoe jij zo'n jaarplanning voor je eigen onderneming maakt als expert of coach. Hoe dit je net enorm veel vrijheid en rust geeft als ondernemer. Je gaat dankzij deze planning vooraf je rust inplannen, weten wanneer het tijd is voor actie, welke voorbereiding daarvoor nodig is en of je nu al alles hebt om dat te kunnen behalen.

  Vond je dit een waardevolle aflevering? Dan zou ik het enorm fijn vinden als je:
  - De podcast 5 sterren geeft op Spotify of Apple Podcasts- Je abonneert op de podcast zodat je in de toekomst niets mist- Deze aflevering deelt in jouw netwerk zodat ik nog meer experten kan helpen in het claimen van hun expertstatus

  Bekijk hier alle informatie over het DeepDive traject.
  Volg me hier op Instagram.

  • 19 min.
  #28: Van je lancering een Tomorrowland belevenis maken - interview met Elke Van den Ende

  #28: Van je lancering een Tomorrowland belevenis maken - interview met Elke Van den Ende

  In deze podcast mag ik fotografe Elke Van den Ende interviewen. We hebben het over het belang van liefde voelen voor je klanten, over hoge verwachtingen moeten inlossen en hoe daarmee omgaan, over wat voor Elke een succesvolle samenwerking maakt en hoe haar dat vertrouwen geeft, waarom prijzen bepalen op basis van wat je waard bent in de creatieve business gevaarlijk is, hoe je van een lancering een Tomorrowland belevenis maakt en nog zoveel meer.

  Elke is een creatieve duizendpoot waarvan we nog zoveel moois mogen verwachten. Volg haar op Instagram via https://www.instagram.com/lesflaneuses_be/ (haar hoofdaccount werd momenteel helaas gehacked dus ze kan alle support op dit profiel gebruiken)

  Ben jij benieuwd wat de DeepDive voor jou kan betekenen? Zet je dan nu op de wachtlijst via https://studiosociaal.be/wachtlijstdeepdive/
  De volgende ronde start in februari 2023. Er kunnen maximum 20 experten en coaches deelnemen zodat ik persoonlijke feedback en begeleiding kan garanderen. De wachtlijst krijgt als eerste de mogelijkheid om in december 2022 een vrijblijvend gesprek in te plannen.

  • 1 u. 7 min.
  #27: 5 dingen die je niet moet doen als expert of coach zonder team

  #27: 5 dingen die je niet moet doen als expert of coach zonder team

  Voel jij je verantwoordelijk en schuldig als je klant niet de gewenste resultaten behaalt? Heb jij het gevoel dat je non stop zichtbaar moet zijn? Voel jij je geen ondernemer omdat je niet aan 10k per maand zit? Heb je het gevoel dat je alleen maar kan verkopen als je alle toeters en bellen uit de kast haalt? Zit je elke maand in je achterhoofd te stressen over “haal ik wel genoeg sales binnen”?

  Allemaal doodnormale gedachten en gevoelens, maar helemaal niet nodig. In deze podcast vertel ik hoe je hiermee om kan gaan. Wanneer het tijd is om uit te besteden, waarom shiny bonussen en zotte kortingen gevaarlijk zijn en hoe stilstaan alles behalve gelijkstaat aan achteruit gaan.

  Vond je dit een waardevolle podcast? Dan zou ik het enorm fijn vinden als je deze aflevering zou delen in je stories. Vergeet mij dan niet te taggen ‘@studiosociaal’. Geen Instagram-fan? Laat dan gerust een review achter of stuur mij een berichtje. Much appreciated. :) 

  Wil je met mij samenwerken? Zet je dan op de wachtlijst van het DeepDive traject.
  De volgende ronde gaat van start in februari 2023. Er kunnen max 20 experten en coaches deelnemen en de wachtlijst krijgt als eerste toegang in december 2022.

  • 13 min.

Klantrecensies

5,0 van 5
4 beoordelingen

4 beoordelingen

Top-podcasts in Zaken en persoonlijke financiën

Steven Bartlett
Roularta Media Group, Trends, Keytrade
Wondery
Pim Verlaan / Milou Brand
Financial Times
Matthieu Stefani | Orso Media