32 episodes

Deze podcast gaat over jou. Over de zoektocht van de mens naar zichzelf. En als je jezelf hebt gevonden, wat dan?

Wie ben ik echt? Yara Hannema

  • Religion & Spirituality
  • 5.0, 1 Rating

Deze podcast gaat over jou. Over de zoektocht van de mens naar zichzelf. En als je jezelf hebt gevonden, wat dan?

  EEN PRETTIGE KLUIZENAAR

  EEN PRETTIGE KLUIZENAAR

  In tijden van het corona virus een podcast aflevering over eenzaamheid, angst en het goed hebben met jezelf. Ook horen we een stuk uit het puberdagboek van Huub Koch uit 1975.

  Wil je meer weten over mijn sponsor?
  Check: www.popuppodcast.studio

  • 26 min
  MIJN PUBERDAGBOEK

  MIJN PUBERDAGBOEK

  In tijden van corona ga ik opeens je huis opruimen en wat vind ik? Mijn puberdagboek! We schrijven het jaar 2000. Toen was ik zestien jaar. Mijn problemen gingen met name over dat ik zeker weten geen hoer wilde zijn... (!)

  Heel graag zou ik meer puberdagboek verhalen willen horen, want ik moest zelf zo hard lachen bij het teruglezen. Wil jij een stukje uit je dagboek inspreken via de voice-functie van Whatsapp?
  Dan neem ik dat misschien mee in de volgende uitzending. Je kan het appen naar het nummer: 06-52 665 889

  Mijn sponsor voor al uw podcast-oplossingen is:
  www.popuppodcast.studio

  • 6 min
  STILTE IN TIJDEN VAN CORONA

  STILTE IN TIJDEN VAN CORONA

  Ik besluit op maandag 9 maart 2020 om van social media af. Een paar dagen later veranderde de wereld drastisch. En in tijden van Corona is informatie nog nooit zo belangrijk geweest. Maar juist door de stroom van verschillende opinies, fakenews etc... haak ik liever nog even af. Natuurlijk volg ik nog wel de noodzakelijke informatie om goede maatregelingen te kunnen treffen. Ik ben een fervent gebruiker annex verslaafde. In de weg naar zelfontplooiing wil ik echt alles onder de loep nemen. En het feit dat ik bij elk loos momentje mijn telefoon pak, is totaal niet constructief en draagt zeker niet bij aan mijn levensgeluk. Ik wil het verschil tussen het leven met en zonder social media ontdekken.

  Check mijn sponsor als je ook een podcast in een super professionele studio wilt opnemen: www.popuppodcast.studio

  • 24 min
  IK BEN EEN ANIMIST

  IK BEN EEN ANIMIST

  Welkom bij deze ultra korte podcast aflevering van Wie ben ik echt? Ik kwam laatst tot een verrassende openbaring. Ik krijg vaak de vraag waar ik in geloof en dan weet ik niet precies wat ik moet zeggen....tot vandaag! Ik kan nu met een gerust hart zeggen: ik ben een animist! Wat dat is leg ik uit in deze aflevering.

  Wil je er iets over kwijt? Mail dan even naar: contact@yarainmedia.nl
  Deze aflevering is opgenomen in de www.popuppodcast.studio

  • 10 min
  #25 Wie ben ik echt? Joren Jurgens

  #25 Wie ben ik echt? Joren Jurgens

  In deze 25e aflevering van Wie ben ik echt? een speciale gast! Namelijk mijn oud stagiair en ex-compagnon van 2minutefilms. Joren kwam in augustus 2016 met een enorme hoeveelheid energie mijn kantoor binnen en zou een dag blijven, maar het werd 1,5 jaar. Joren studeerde Small Business & Retail Management, werkte met gehandicapten in een fietsenwerkplaats en heeft een eigen schoonmaakbedrijf gehad. Maar iets in hem zei dat hij iets anders wilde doen en film sprak hem aan. Joren heeft na een depressie een bijzondere omslag in zijn leven gemaakt en dat kwam eigenlijk allemaal omdat hij zijn been brak. Deze podcast gaat over het doorbreken van destructieve patronen en het vinden van jezelf.

  Shownotities:
  Meer weten over Pixel Universe? Check: www.pixeluniverse.nl
  En check mijn sponsor: www.popuppodcast.studio

  • 54 min
  PASSIE VS. ANGST

  PASSIE VS. ANGST

  PASSIE VS. ANGST
  Een even helemaal andere aflevering deze keer, waarin je podcast host Yara Hannema in haar eentje een verhaal vertelt.

  De laatste weken heb ik flink wat angstige momenten ervaren zoals aan tafel zitten bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door en een doodenge landing in de storm Ciara. En die gebeurtenissen hebben voor mij wat zaken rondom het thema angst opgehelderd. Ook deel ik iets meer over passie. Een onderwerp waar ik me al jaren mee bezig ben en ook daar heb ik het een en ander in ontdekt. De hoogste tijd dus om een kort betoog te houden over deze belevenissen. Want als je denkt dat je helemaal met jezelf in het reine bent, krijg je de grootste beproevingen…

  In de volgende uitzending weer een nieuwe gast, maar af en toe zal ik even alleen wat dingen met jullie delen!


  Shownotitie:

  Wil je reageren op deze aflevering? Stuur dan een mailtje naar: contact@yarainmedia.nl

  Link naar het optreden in DWDD:
  https://www.bnnvara.nl/dewerelddraaitdoor/videos/528412?fbclid=IwAR35rQmzPFOkV13639bBP--4dCVpfXI-v5KiEN6ZuU8cfaBfJ9iKY7pQVxo

  • 22 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Top Podcasts In Religion & Spirituality

Listeners Also Subscribed To