300 episódios

NRK P3s ukentlige fotballpodkast for deg som liker fine drakter, kjekke trenere og nidoble overstegsfinter. Med Sven B. Sundet, Tete Lidbom og Nettsjef Lars. Heia Fotball!

Heia Fotball NRK

  • Esportes

NRK P3s ukentlige fotballpodkast for deg som liker fine drakter, kjekke trenere og nidoble overstegsfinter. Med Sven B. Sundet, Tete Lidbom og Nettsjef Lars. Heia Fotball!

  Ep. 226 - Dag Solheim

  Ep. 226 - Dag Solheim

  Ukas gjest har selvsagt egen Wikipediaside, som kan fortelle at han er konferansier og vokalist i ompa-orkesteret Ronald Schnipfelgrüber Tyrolerkapelle. Han har jobbet i NRK, Viasat, TVNorge, Eurosport, Discovery og TV 2, og er en legende i Radio Fredrikstad og Canal+, der han var både sportssjef og programleder for Premier League-sendingene i en årrekke. Ja, noen vil kanskje si at han VAR Premier League på norsk TV! Han har også vært redaktør for et fotballmagasin og gitt ut flere bøker. Ukas gjest er altså redaktør, forfatter, ambassadør, æresmedlem i Plankehaugen og ikke minst (hold dere fast) NETTSJEF; Dag Bernhard Solheim.

  Dag forteller mange historier fra karrieren, blant annet om da de måtte booke inn privatjet til Gazza som slo seg vrang, om dagens Arsenal-midstoppere som ville fått trøbbel i norsk Eliteserie og om da "halve" Manchester United var etter Dag for å få seg gratis PL-abonnement!

  Sven har blitt iraner, så vår venn Ali Soufi-Grimsrud stepper inn som vikar!

  Abonner og anmeld oss gjerne i iTunes og sjekk oss ut på Instagram, Facebook og Twitter: @p3heiafotball

  • 2 h 15 min
  Aktuell rapport - #20

  Aktuell rapport - #20

  Sven, Ali og Tete samles for en aktuell rapport om ukens hendelser i fotballverdenen. Hot or not, verdens beste spiller akkurat nå, Juan XI, BRAUT, Liverpool vinner Premier League, gode eks-Chelsea-spillere og Fantasytips fra husorakel Ali Soufi Grimsrud. Har du noe på hjertet, ikke nøl med å ta kontakt på Twitter eller Instagram; @p3heiafotball

  • 21 min
  Ep. 225 - Stig Inge Bjørnebye

  Ep. 225 - Stig Inge Bjørnebye

  Ukas gjest har Wikipedia-side på 25 forskjellige språk! Han var en Liverpool-back med assist-rekord før Liverpool begynte å få backer med assist-rekorder. Han har vært sportsjef, fotballtrener, forfatter, foredragsholder, sittet i Pressens Faglige Utvalg og er sønn av en olympisk hopper! Han har spilt for Brøndby, vært assistent og hobbypsykolog på landslaget, sittet i sportslig utvalg i Skeid og vært trener i Start. Han har vunnet seriegull for RBK som spiller, blitt Norgesmester i fotball, han er den eneste nordmannen som har vunnet den engelske ligacupen med to forskjellige klubber og den eneste nordmannen som har havnet på årets lag i Premier League. Ifølge Paul Ince er han også tidenes beste medspiller! Han har blitt tildelt åpenhetsprisen fra Mental Helse og han har vært med å finne opp en «udødelig» pasning. Ukas gjest er mannen som hentet Bendtner til Norge, Stig Inge Bjørnebye!

  Stig Inge forteller om å hoppe 100 meter på ski, om laksefiske, om hvordan man kjøper Nicklas Bendtner, om press i fotballen og hvordan det har påvirket ham. Og så forteller han om da de nesten fikk Renato Sanches til Rosenborg.

  Abonner og anmeld oss gjerne i iTunes og sjekk oss ut på Instagram, Facebook og Twitter: @p3heiafotball

  • 2 h 31 min
  Aktuell rapport - #19

  Aktuell rapport - #19

  Sven, Ali og Tete samles for en aktuell rapport om ukens hendelser i fotballverdenen. Hot or not, verdens beste spiller akkurat nå, Juan XI, McBurnie heier på flere lag, Zidane løfter pokaler og fantasytips fra husorakel, Ali Soufi Grimsrud . Har du noe på hjertet, ikke nøl med å ta kontakt på twitter eller instagram @p3heiafotball

  • 15 min
  Ep. 224 - Magnus Devold

  Ep. 224 - Magnus Devold

  Ukas gjest har Wikipedia-side på både norsk og engelsk! Litt få, med tanke på at han snart har vært i alle land i hele verden! Han er fortsatt ganske rå på internett, der han har flere Instagramfølgere enn Tomas Brolin, Dr. Alban og Siv Jensen til sammen! Han er kompis med Jens Weißflog, Ylvis-brødrene og har møtt Høggern fra Vazelina. Ikke nok med det, han er en av Norges beste Fantasy-spillere, han jobber som komiker, tv-programleder, tekstforfatter, podkaster, profesjonell haiker og er en av få som har sett Dan Børge spille blokkfløyter med nesa hjemme i kåken sin. Ukas gjest er for noen kjent som Trygve Olsen, for andre kjent som OL-flammebærer, men de fleste av oss kjenner ham som mannens om ikke har sett «Dum og dummere», nemlig Magnus Devold.
  Magnus har vært på en utrolig reise og kan fortelle om å møte Kristoffer Hivju i Sør Amerika, om følge fotballen på Vanuatu, om høre på Heia Fotball i Kina og om hvorfor Liverpool IKKE vinner serien!

  Abonner og anmeld oss gjerne i iTunes og sjekk oss ut på Instagram, Facebook og Twitter: @p3heiafotball

  • 2 h 23 min
  Aktuell rapport - #18

  Aktuell rapport - #18

  Sven, Ali og Tete samles for en aktuell rapport om ukens hendelser i fotballverdenen. Hot or not, verdens beste spiller akkurat nå, BRAUT, blide debutanter, Wales - Golf - Madrid og fantasytips fra husorakel, Ali Soufi Grimsrud . Har du noe på hjertet, ikke nøl med å ta kontakt på twitter eller instagram @p3heiafotball

  • 17 min

Top podcasts em Esportes

Ouvintes também assinaram

Mais de NRK