
35 episodes

Mavara podcast ماورا Mavara
-
- Self-Improvement
-
-
5.0 • 1 Rating
-
پادکست ماورا فضایی برای گفتگو درباره تحول
توسعه گفتگویی که فضای امکان را برای همه ما بی انتها میسازد
-
قفل شدگی
در زندگی فردی و در کسب و کار ما معمولا به شرایط خاصی می رسیم که معمولا در آن شرایط آچمز می شویم، انگار زندگی و یا کار و کسبمان قفل شده است. این اتفاق نه تنها برای عده ای رخ میدهد، بلکه به دفعات تکرار هم می شود. در انتهای این قفل شدگی ها حل مساله آنقدر سخت است، انگار زندگی ما مثل یک قفل زنگ زده شده است. در این اپیزود پس از باز کردن این پدیده، به چهار عامل که قفل شدگی را ایجاد می کند اشاره می کنیم و شرایط برونرفت از این قفل شدگی را توضیح میدهیم
-
گرگ درون
فریدون مشیری شعری با عنوان “گرکدرون” دارد که در آن به چگونگی مبارزه با این گرگ درونی میپردازد. روش سرودن و نگارش بسیار روان و اثربخش از ویژگی های اشعار فریدون مشیری است. ولی در نظر داشته باشیم که این اشعار به همین دلایل درست اثرگذارند و ممکن است که در صورت تناقض با بحث های تحول، اثر منفی بر روند تحول افراد بگذارد. به همین جهت این اپیزود را به ارزیابی این شعر از نگاه تحول اختصاص داده ایم و در انتها به کاربرد این نگاه در زندگی و کسب و کار پرداختهایم.
-
۳۲: آسیبهای برنامهریزی - بخش دوم
شرکتها و افراد با برنامه ریزی و هدف گذاشتن برای آینده فرصت های موجود را از دست می دهند، فرصت های خلاقیت را در خود و سازمان خود از بین می برند، راه را برای نوآوری می بندند و در مجموع کارایی فرد یا شرکت پایین می اید. مطالعات موجود هم نشان می دهد که عمده برنامه های اجرا شده ، چه در شرکتها و چه در کشورها به شکست منتهی شده و یا حداقل از هدف خود فاصله زیادی داشته اند.
در انتهای فصل دوم پادکست یک نظرسنجی قرار دادیم و پاسخ های شما به ما کمک میکند تا مطالب بهتر و موثرتری ارائه کنیم
. برای شرکت در نظرسنجی روی لینک زیر کلیک کنید
نظرسنجی پادکست ماورا -
آسیبهای برنامهریزی
زمان عامل کلیدی و فوق العاده اثر گذار در زندگی شخصی و کسب و کار است. ما زمان را ساختیم تا انجام کارها راحت تر و سریعتر انجام شود، ولی زمان با ایجاد ساختارهای روانشناختی تغییرات بنیادی در زندگی شخصی و در کسب و کار ایجاد کرده است. این موضوع در دو اپیزود ارائه میشود که در بخش اول ( شماره ۳۱) به نقش زمان در زندگی شخصی و در بخش دوم ( شماره ۳۲) درباره نقش زمان در شرکتها و به طور مشخص در برنامه ریزی گفتگو خواهیم کرد. در بخش دوم نشان خواهیم داد که چگونه زمان منجر به برنامه ریزی و برنامه ریزی منجر به عدم کارایی و آسیبهای دیگری میشود که موضوع گفتگوی اپیزود شماره ۳۲ است. امیدواریم که این دو شماره دریچه جدیدی در مدیریت فرد و مدیریت کسب و کار باز کند.
-
انگاره اجتناب از زیان
مطالعات مختلف نشان می دهد که تمایل افراد در اجتناب از زیان به مراتب بیشتر است تا تمایل به سود بدست آوردن. این مساله موجب می شود که در موقع کاهش قیمتها، تولید کننده، تاجر و یا معامله گر، موجودی خود را حفظ کند. دلیل این مساله این است که فعالان اقتصادی بیشتر تمایل دارند که زیان نکنند تا اینکه سود کنند. این مساله زیر عنوان انگاره “اجتناب از زیان” مورد گفتگو و واکاوی قرار گرفته است. در این اپیزود علت این رفتار بررسی می شود و به فعالان اقتصادی پیشنهاد می شود که این انگاره خود را کشف کنند. تحقیقات جدید نشان می دهد که فعال شدن این انگاره در بلند مدت موجب زیان سنگین می شود و فعال اقتصادی مجبور می شود از بازار بیرون برود.
-
رهایی از دانستگی
معمولا ما در فضایی زندگی میکنیم مملو از دانستهها. بطور طبیعی ما در فرضیات مسلم و آزمون نشده خود زندگی میکنیم. در چنین فضایی به نظر میرسد ما مشکلات و مسائل خودمان را میدانیم. به نظر میرسد ما برای همه چیز پاسخ داریم. در دنیای جوابهای خودمان زندگی میکنیم. این دانستهها آنچه تاکنون هستیم را رقم زدهاند. رهایی از دانستگی مقدمه آماده شدن برای دریافتهای جدید و رهیافتهای نوین است.
Customer Reviews
عالیه
پادکستی ارزشمند از تیمی فوقالعاده