20 episodios

Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes blikken elke week terug op de afgelopen media- en sportweek en kijken vooruit op wat komen gaat.

De Perstribune NPO Radio 1

  • Noticias

Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes blikken elke week terug op de afgelopen media- en sportweek en kijken vooruit op wat komen gaat.

  Marcel Gelauff (22 maart 2020)

  Marcel Gelauff (22 maart 2020)

  In De Perstribune ontvangen presentatoren Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes elke week prominente gasten uit de wereld van de media en sport. Met hen bespreken zij actuele én persoonlijke zaken. Verder duidt Ron Vergouwen wekelijks opvallende mediazaken uit het heden en verleden.

  • 48 min
  Jeroen Kijk in de Vegte en Michel Mulder (15 maart 2020)

  Jeroen Kijk in de Vegte en Michel Mulder (15 maart 2020)

  Jeroen Kijk in de Vegte is elke werkdag te horen in één van de populairste radioprogramma's van Nederland, het NPO Radio 2-programma Jan-Willem Start Op. Samen met Jan-Willem Roodbeen helpt Kijk in de Vegte Nederland op te starten, met muziek en gesprekken over het nieuws en het leven. Vorige maand begonnen de dj's een 'burgerinitiatief' om aandacht te vragen voor de aardbevingsproblematiek in Groningen. Kijk in de Vegte is ook bekend als voice-over van RTL Boulevard en als oud-deelnemer van Wie Is De Mol?.

  Michel Mulder schaatste afgelopen week in Leeuwarden zijn laatste rondjes als topschaatser. Daarmee komt definitief een einde aan de carrière van de 34-jarige Mulder. Hoogtepunt was de olympische titel op de 500 meter bij de Olympische Spelen van Sotsji in 2014. In 2013 en 2014 werd Mulder ook nog eens wereldkampioen sprint. Nu wil hij graag schaatscoach worden.

  • 1h 58 min
  Paul Haenen en Max Huiberts (8 maart 2020)

  Paul Haenen en Max Huiberts (8 maart 2020)

  Paul Haenen is onder meer bekend van programma's als Haenen voor de nacht en als de stem van Bert in Sesamstraat en natuurlijk om zijn alter ego's Dominee Gremdaat en Margreet Dolman. Met zijn Betty Asfalt Complex heeft hij een eigen theater en met Betty Asfalt TV een eigen (online) televisiezender. Deze maand verschenen de puberdagboeken van Haenen: Ik heb bekend-dagboeken 1958-1965.
  Max Huiberts is sinds 2016 de technisch directeur van AZ. Met grote talenten als Myron Boadu en Calvin Stengs doet de club dit seizoen nadrukkelijk meedoet om het kampioenschap. Onder de technische leiding van Huiberts heeft de club nog meer gekozen voor de jeugdopleiding als basis van het succes. Huiberts speelde zelf van 1997 tot 2003 voor AZ. Ook was hij onder meer actief voor Roda JC en Borussia Mönchengladbach.

  • 1h 57 min
  Merel Westrik (1 maart 2020)

  Merel Westrik (1 maart 2020)

  Merel Westrik begint komende woensdag aan een nieuw seizoen van Ladies Night, de wekelijkse talkshow voor vrouwen op NET5. Ze bespreekt daarin de gebeurtenissen van de week met vaste gasten als Linda de Mol, Olcay Gulsen en Roxeanne Hazes. In het verleden was Westrik onder meer presentator van het RTL-nieuws en van WNL's Goedemorgen Nederland.

  • 59 min
  Boer Bertie en Sjaak Polak (23 februari 2020)

  Boer Bertie en Sjaak Polak (23 februari 2020)

  Bertie Steur werd bekend als 'Boer Bertie' door Boer Zoekt Vrouw, waar ze in 2014 aan deelnam. Zondag start een nieuw seizoen van het door Yvon Jaspers gepresenteerde boerendatingprogramma. Tegenwoordig is Steur naast boer ook politicus. Namens de Partij voor Zeeland zit ze in de Provinciale Staten van Zeeland.
  Sjaak Polak speelde tussen 1996 en 2012 een bescheiden rol in het Nederlandse betaalde voetbal. Bij clubs als Twente, Sparta en ADO was hij een betrouwbare linkerverdediger en middenvelder. Polak groeide uit tot 'cultvoetballer', met name door de interviews ná de wedstrijden waarin hij verfrissend anders was dan zijn collega's. Over Polak verscheen deze week de biografie Even Serieus van de hand van Rick van Leeuwen.

  • 1h 48 min
  Anna Gimbrère en Hein Vergeer (16 februari 2020)

  Anna Gimbrère en Hein Vergeer (16 februari 2020)

  Anna Gimbrère is wetenschapsjournaliste en tv-presentator. Ze brak door met het programma Galileo en is een geliefde gast in de talkshows. Binnenkort presenteert ze voor de NTR het nieuwe programma Bodem in Zicht, waarin Gimbrère samen met Eva Cleven op zoek goed naar het verhaal achter veelgebruikte grondstoffen als goud, lithium en fosfaat
  Hein Vergeer laat zijn licht zondag schijnen op het WK Afstanden in Salt Lake City. Vergeer zelf stamt nog uit de tijd van vóór het WK Afstanden: de tijd van openluchtbanen en van de kernploeg. Vergeer werd in de jaren twee keer wereldkampioen en twee keer Europees kampioen allround. Na zijn loopbaan werd hij succesvol zakenman.

  • 1h 57 min

Top podcasts en Noticias

Otros usuarios también se han suscrito a

Más de NPO Radio 1