13 Folgen

Podcast by Kim Jensen

Band På Tværs Kim Jensen

  • Musik

Podcast by Kim Jensen

  Mikkel Christian Amsinck

  Mikkel Christian Amsinck

  Jeg går en tur i Aalborg med min gode ven Mikkel. Vi kender hinanden helt tilbage fra da vi startede i Roskilde Garden, og det er nok tydeligt at vi begge kender hinanden godt! Vi får snakket lidt om band og lidt om det at gå i en bygarde, og om en masse andet. Håber i vil hygge jer med os på gå tur!

  • 1 Std. 4 Min.
  Frøns Aka Carsten Højen

  Frøns Aka Carsten Højen

  Jeg går en tur med Frøns og får en snak om FDF Orkester og om alt det vi lige ser på vejen! Han er helt igennem flink mand, har masser at byde ind med, og det bliver ikke sidste gang vi har gået en tur sammen.
  God fornøjelse

  • 50 Min.
  Lisbeth Hædersdal

  Lisbeth Hædersdal

  Lisbeth køre derudaf med 120 kmt!
  Hun er har gang i karrieren, er mor til tre drenge og spiller band på top niveau. Og så står hun op næsten hver dag og løber en tur! Hun er bandmenneske helt ned i skoene, og en inspirerende person at være sammen med. Hør hvordan hun får det hele til at gå op, i denne dejlige samtale.

  • 1 Std. 14 Min.
  Mogens Andresen

  Mogens Andresen

  Der bliver virkelig nørdet igennem i denne samtale med tidligere messingprofessor Mogens Andresen. Vi kommer bl.a. ind på instrumenters udvikling, messingmusikkens historie, DM bedømning og Mogens egen liv med musik. En super dejlig eftermiddag hos Mogens i Lyngby, og jeg er sikker på alle vil lære noget nyt i dette afsnit!

  • 1 Std. 45 Min.
  Marie Snedker

  Marie Snedker

  Jeg syntes der skulle noget yngre blod til i Podcasten, så jeg besøger Marie Snedker. Hun er 24 og spiller solocornet i ÅBB, og har spillet hele hendes liv. Marie har også deltaget i det Europæiske Ungdoms Brass Band, og var i 2014 med til at genoplive FDF Landsorkestret.

  • 1 Std. 1 Min.
  Flemming - Mr. C - Hansen

  Flemming - Mr. C - Hansen

  Jeg er taget til Solrød for at besøge Flemming, også kaldet Mr. C! Han har spillet i Concord siden starten i 1957, og er vel nok den mand i Danmark der har spillet længst tid i det samme Brass Band. Han er stadig aktiv Bandsman, og er fuld af gamle historier. Er sikker på hans historie vil falde i god jord hos jer!

  • 1 Std. 24 Min.

Top‑Podcasts in Musik