30 Folgen

Servei de ràdio a la carta i podcast.

Info Setmanal – Ripollet Ràdio Ripollet Ràdio

  • Gesellschaft und Kultur

Servei de ràdio a la carta i podcast.

  Info Setmanal 12/03/2020

  Info Setmanal 12/03/2020

  A l’Informatiu setmanal 490, del 12 de març de 2020, hem parlat de les mesures de prevenció del coronavirus adoptades per l’Ajuntament de Ripollet, en conversa amb l’alcalde, José María Osuna. Seguidament, hem tractat sobre la peatonalització del nucli antic i de la primera actuació a la plaça de l’Onze de setembre. També sobre les mancances del Pla de Mobilitat del Vallès, amb el regidor de Transport i Via Pública, Fran Sánchez.

  Al segon bloc, hem valorat el 8M amb l’organització: Txell Caler, regidora de Feminismes; Andrea Guijarro, regidora d’Esports i Núria Chaves, representant del Comitè de Dones de Ripollet. La conciliació laboral-familiar ha estat debatuda amb la participació de Graci Mora, directora de La Gresca; Maribel Bernal i Carolina Gil, de Mamicria i Quimeta Abella, usuària dels Tallers de Memòria. Finalment, hem parlat de la campanya “T’ho estàs perdent”, amb el Club de Boxa (Núria Cabezas, presidenta i Besma, boxejadora); les futbolistes del Club de Futbol Sala Ripollet: Maria i Lídia i la delegada de l’AE Can Mas, Naila Calderón).

   

  • 1 Std. 55 Min.
  Info Setmanal 05/03/2020

  Info Setmanal 05/03/2020

  A l’Info Setmanal 489 hem tractat:

  – el programa del 8M “Juntes som més fortes” amb Meritxell Caler, regidora de Feminismes; Andrea Guijarro, regidora d’Esports i les representants del Comitè de Dones, Montse Arráez i Virgina Calzada

  – la presentació de l’estudi de viabilitat de la residència per a la gent gran amb Reyes Muñoz; 2a tinenta d’alcalde i regidora de Serveis Socials i la cap de Serveis Socials, Montse Llorens.

  – la nova novel·la de Tamara Marin, Nix amb l’autora i la seva il·lustradora, Nerea Pérez (Imagina Designs)

  – l’obra “Los bailes de mi vida”, amb el monologuista Alberto Demomento

  – hem connectat amb la plaça del Molí per escoltar en directe la concentració contra el tribut metropolità, organitzada per les associacions de veïns

  – i hem acabat parlant de pròxima estrena d’Amics del Teatre de “Mercè dels uns, Mercè dels altres!”, amb el seu director, Xavi Caballé i l’actriu protagonista, Laia Vilardell

  • 1 Std. 52 Min.
  Info Setmanal 27/02/2020

  Info Setmanal 27/02/2020

  A l’Info Setmanal 488, més curt per la retransmissió del Ple, hem parlat de la moció de reprovació a la monarquia, amb Elisenda Royo i Lluís Julbe; l’acte organitzat per les escoles bressol municipals i les AMPA donar-se visiblilitat i en benefici a la investigació del càncer infantil i la presentació al Teatre Auditori de l’espectacular videoclip del grup de pop electrònic Minova, del seu recent disc ‘La inèrcia del Big Band’, amb la seva veu cantant, l’Esteve Puig (a la foto). I els continguts habituals, el resum de notícies i la crònica esportiva i les portades de les revistes locals.

  • 54 Min.
  Info Setmanal 20/02/2020

  Info Setmanal 20/02/2020

  A l’Info Setmanal d’avui hem començat parlant del Pla d’Acció Municipal presentat aquesta setmana i de l’Any Sumem Verd que es celebrarà a Ripollet aquest 2020. Hem acabat la primera hora escoltant una entrevista amb el ripolletenc Ivan Zahinos, cooperant, guionista i ideòleg del documental “Woman” que es projectarà al Teatre Auditori el 2 de març. A la segona hora hem repassat l’actualitat amb els mitjans municipals, hem conegut l’actualitat esportiva amb una entrevista al jugador de petanca Alberto Giménez i hem acabat entrevistant algunes de les entitats i associacions locals vinculades amb el Carnaval que ja ha arribat a la vila.

  • 1 Std. 50 Min.
  Info Setmanal 13/02/2020

  Info Setmanal 13/02/2020

  Aquest dijous, 13 de febrer, és el Dia Mundial de la Ràdio. Coincidint amb aquesta commemoració, l’emissora municipal ha ofert una nova edició especial de l’Info Setmanal, “Els dijous de la ràdio”, de les 6 a les 8 de la tarda, de cara al públic des de la Sala d’Actes del Centre Cultural. La primera hora ha comptat amb entrevistes d’actualitat sobre l’aigua pública (connexió amb les jornades del teatre), a Eva Carrasco, del servei de Teleassistència i a l’entitat Entretots. A la segona hora, els col·laboradors i entitats participants en la programació de la ràdio han parlat de les seves experiències en marc de “La diversitat a la ràdio”, lema de l’ONU per al Dia Mundial de la Ràdio 2020.

  • 1 Std. 55 Min.
  Info Setmanal 06/02/2020

  Info Setmanal 06/02/2020

  A l’Info Setmanal d’avui hem començat parlant de la xarxa de punts segurs davant casos de violència masclista que arrenca dissabte, amb la regidora de Feminismes Meritxell Caler i Marta Casanovas, del Comitè de Dones. A continuació hem sentit una entrevista amb investigadors del Laboratori de Medi Ambient de la UPC, que han elaborat l’estudi d’olors a Ripollet, i hem parlat dels nous tallers Tik-Tak sobre intel·ligència emocional o llenguatge de signes, entre altres. Hem repassat l’actualitat esportiva i l’actualitat de la setmana amb les revistes i hem connectat amb la Biblioteca on s’ha celebrat la primera Harry Potter Book Night de Ripollet, amb activitats per nens i nenes. Per acabar hem parlat amb l’escriptor David Fontanals i l’il·lustrador Javigaar, que han posat en marxa un programa de mecenatge per “El petit Ripollet”, el primer llibre que explica Ripollet a la infància i que els pares, mares i mestres també voldran llegir. Es tracta d’un recorregut per una vintena d’espais. Podeu participar-hi aquí:

  • 1 Std. 56 Min.

Top‑Podcasts in Gesellschaft und Kultur

Mehr von Ripollet Ràdio