38 Folgen

Përkthimi i domethënieve të kaptinas El Fatiha dhe xhuzit Amme në gjuhën shqipe, i lexuar nga Xhemal Jakupi, e që është prej publikimeve të Kompleksit të Mbretit Fehd për Botimin e Kuranit Fisnik në Medinen e Ndritshme.

Leximi i perkthimit te domethenieve te kaptines El Fatiha dhe xhuzit Amme ne shqip Islam House

    • Islam
    • 5.0, 5 Bewertungen

Përkthimi i domethënieve të kaptinas El Fatiha dhe xhuzit Amme në gjuhën shqipe, i lexuar nga Xhemal Jakupi, e që është prej publikimeve të Kompleksit të Mbretit Fehd për Botimin e Kuranit Fisnik në Medinen e Ndritshme.

Kundenrezensionen

5.0 von 5
5 Bewertungen

5 Bewertungen

Muhamet1 ,

Mashallsh sehr guter Programmes

Mashallsh eine gute Programme

Top‑Podcasts in Islam

Mehr von Islam House