218 Folgen

Millásreggeli adások

Millásreggeli • Gazdasági Muppet Show Millásreggeli

  • Nachrichten

Millásreggeli adások

  Fecskék, rovarok, tőzsdenyitás  - 2020-02-19 09 óra

  Fecskék, rovarok, tőzsdenyitás  - 2020-02-19 09 óra

  Szuperzöld rovatunkban egy komoly felhívással kezdtünk: a tavasz kiemelt fecskevédelmi időszak, amiben a lakosságnak és az önkormányzatoknak óriási szerepe és felelőssége van. Orbán Zoltán, a Magyar Madártani Egyesület szóvivője mondta el, miért fontos odafigyelni ezekre a madarakra. A tőzsdenyitásban Deák Dávid, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője mondta el a BÉT-en kialakult árfolyamokat. Utána pedig maradt még idő megválaszolni a hallgatói kérdéseket, hozzászólásokat is.

  Turizmus és csúcsmobilok - 2020-02-19 08 óra

  Turizmus és csúcsmobilok - 2020-02-19 08 óra

  Milyen volt a számok tükrében a tavalyi év turizmusa? Külföldiek, belföldiek, szállástípusok, Budapest és vidék, küldő országok. Indra Dániel, a KPMG Magyarország turizmusfejlesztési csoportjának igazgatója volt vendégünk a stúdióban, vele beszéltük át a legfontosabb adatokat, trendeket. A csúccsal marketingelnek, a középkategóriából élnek a mobilcégek, derült ki abból az elemző cikkből, ami a g7.hu oldalon jelent meg. Straub Ádám, a cikk szerzője mondta el a részleteket.

  Szinkópa, MÁP+, eBay - 2020-02-19 06 óra

  Szinkópa, MÁP+, eBay - 2020-02-19 06 óra

  Szinkópa és szüfrazsett - ezekkel a szavakkal kezdtük a mai adást. Meg a születésnaposokkal, többek között Millie Bobby Brown brit színésznővel, akiről Facebook oldalunkon is írtunk. A lapszemle és piaci hírek után pedig azonnal rátértünk a legújabb Ryanair “botrányra”, ki is beszéltük a szakival. Aztán annak jártunk utána, hogy az ilyen magas infláció miatt is jónak bizonyul-e a szuperállampapír? Palkó István, a Portfolio.hu elemzője mondta el meglátásait. Kkv rovatunk után pedig az eBay sztorinak futottunk neki, Palocsay Géza, a Jófogás és a Használtautó.hu ügyvezető igazgatója segítségével.

  Fehérterror, tőzsdenyitás, vámpírok - 2020-02-18 09 óra

  Fehérterror, tőzsdenyitás, vámpírok - 2020-02-18 09 óra

  Mesél a múlt rovatunkban Katona Csaba történésszel Somogyi Béla és Bacsó Béla meggyilkolásának 100. évfordulójára emlékeztünk. A legfrissebb tőzsdei árfolyamokat Ritók Lajostól, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötőjétől szereztük be. Kultmogul rovatunkban egy kis vámpír-történelemmel szórakoztattuk a hallgatókat. Volt itt női vámpír, vérszívó zenetanár és magyar Drakula – 10 érdekességet hozott nekünk a vámpírokról Borbély Zsuzsa, a Fidelio vizuál, film, és könyv rovatvezetője.

  Szünetmentes áramforrások és viharkárok - 2020-02-18 08 óra

  Szünetmentes áramforrások és viharkárok - 2020-02-18 08 óra

  Az ilyen viharos időszakban különösen jó szolgálatot tehet egy jól megválasztott szünetmentes áramforrás, vagy szünetmentes tápegység. Ez a berendezés biztosítja, hogy egy adatközpontban ne álljanak le a szerverek, a kórházban ne kelljen félbehagyni műtéteket, illetve a gyártósoron folytatódjon a termelés. Szabó Gáborral, a BPS Kft kereskedelmi igazgatójával beszélgettünk. Viharos időket élünk! Csak a már átutalt vagy folyamatban lévő kifizetések összege meghaladja a kétmilliárd forintot. Ezt tovább növelik az ipari létesítményekben bekövetkezett károk. Lambert Gáborral, a Mabisz kommunikációs vezetőjével beszélgettünk a részletekről.

  Pomádé, jövedelemigazolás, zöldfinanszírozás - 2020-02-18 06 óra

  Pomádé, jövedelemigazolás, zöldfinanszírozás - 2020-02-18 06 óra

  Élőzünk és Bernadetteket köszöntünk, majd felkenünk egy nagy adag pomádét a hárénkra. Még egy adag pomádé, majd lapszemle és tőzsde. Budapest rovatunkban egy épülő új városnegyedről, új buszjáratról számoltunk be, egy reptéri közleményt is megosztottunk, amiből persze Ács Gábor méretes sztorit fabrikált. Ezt követően Veres Patrikkal, a Bank360 szakértőjével egy olyan trükkről beszélgettünk, amivel a hiteligénylés előtt álló ügyfelek órákat spórolhatnak meg, mivel az igényléshez szükséges jövedelemigazolást eddig nekik kellett beszerezniük a munkáltatótól vagy az adóhatóságtól. Kriptopédia rovatunkban Raskó Lászlót, az online kriptobroker MrCoin.eu stratégiai menedzserét faggattuk, majd cégenergia rovatunkban arról volt szó, hogy az alacsony kamatok és a zöldfinanszírozás miként támogatja a közműcégek stabil működését.

Top‑Podcasts in Nachrichten

Zuhörer haben auch Folgendes abonniert: