5 episodes

Een kijkje in Ellens leven, op en naast de fiets.

Bellen met Ellen Ellen van Dijk

  • Sports

Een kijkje in Ellens leven, op en naast de fiets.

  #5 Bellen met Ellen

  #5 Bellen met Ellen

  Vanuit de Sierra Nevada, op 2.300 meter hoogte, werd de vijfde aflevering van Bellen met Ellen opgenomen. Aan tafel niemand minder dan olympisch- en wereldkampioen Anna van der Breggen en haar man Sierk Jan de Haan.

  Over trainen op hoogte, wat je zoal doet op een trainingskamp en samen trainen als concurrenten. Anna: "Ellen heeft zo'n doorzetingsvermogen dat ik van haar leer door met haar te trainen."

  Ellen: "Anna wil boven alles een goed mens zijn, dat bewonder ik aan haar."

  • 23 min
  #4 Bellen met Ellen

  #4 Bellen met Ellen

  Vanaf het dakterras een medische update over de toestand van Ellen. Ze viel, maar dat was nog lang niet het ergste. Het WK is geen optie meer en als klap op de vuurpijl zit Ellens oor verstopt.

  • 28 min
  #3 Bellen met Ellen

  #3 Bellen met Ellen

  Vier op een rij! Ellen werd voor de vierde keer achter elkaar Europees kampioen tijdrijden. Maar gemakkelijk ging het niet. In aanloop naar het EK zat de rug dwars. In deze derde aflevering blikt Ellen terug op een roerige tijd.

  • 24 min
  #2 Bellen met Ellen

  #2 Bellen met Ellen

  Terug van hoogtestage ramde Ellen er meteen een proloog uit in haar eigen achtertuin. Tweede, en dus is er werk aan de winkel. Bijvoorbeeld voor Tokio waar ze op verkenning ging voor de Olympische Spelen van volgend jaar.

  Het wel en wee van Ellen van Dijk hoor je in deze tweede aflevering van Bellen met Ellen.

  • 13 min
  #1 Bellen met Ellen

  #1 Bellen met Ellen

  Ellen is in Livigno op hoogtestage. Geen Giro dus, en daar is ze best blij mee. Hier in Livigno is het idee geboren om volgers op de hoogte te houden via een persoonlijke podcast. Veel plezier met aflevering 1!

  • 11 min

Top Podcasts In Sports

Listeners Also Subscribed To