1 hr 21 min

Capítol 35: Fernando Alonso torna al podi després de set anys Cafè del pàdoc

• Sport

Cada cop que s’ha trobat amb un circuit nou, Fernando Alonso ha sabut treure profit del que és desconegut. I aquesta vegada no ha estat una excepció. La F1 s’estrenava al circuit de Losail, escenari habitual del GP de Catar... de MotoGP. Un circuit afegit al calendari a última hora per compensar les anul·lacions que hi ha hagut enguany.

El gran protagonista va tornar a ser Lewis Hamilton, que es va tornar a imposar al davant de Max Verstappen. El de Mercedes ha escurçat la diferència entre tots dos a només 8 punts, quan falten només dues curses perquè s’acabi la temporada –l’Aràbia Saudita i Abu Dabi-; és a dir: 52 punts en joc.

La tensió entre els dos pilots també es nota en la lluita pel mundial de constructors, en la qual els de l’estrella disposen de només cinc punts de marge sobre Red Bull.

Als dos aspirants al títol del 2021 els va acompanyar Fernando Alonso en un podi de luxe. Feia set anys que l’asturià no es classificava entre els tres primers en una cursa de F1 i, amb aquest, ja suma 98 podis a la disciplina reina.

Josep Lluís Merlos parla de la prova de Doha amb Maria Serrat i Joan Villadelprat, per analitzar tots els detalls d’una cursa en què Sainz va quedar setè.

Igualment, el director i presentador del 'Cafè del Pàdoc' conversa amb Josep Lluís Santamaria, director del Circuit de Barcelona-Catalunya, per saber com serà la festa de celebració dels 30 anys de la instal·lació de Montmeló, que es farà dissabte.

I a la recta final del podcast d’aquesta setmana coneixerem el llibre 'Valentino Rossi, ché spettaccolo!', que ens explicarà un dels seus autors, Chechu Lázaro, el periodista que actualment segueix la MotoGP per la revista 'Motociclismo', la més antiga d’Espanya dedicada a les motos.