3 episodes

Podcast by Dennis, Mauri & Elias

Mannen i Spegeln - samtal om bilden av att vara man Dennis, Mauri & Elias

  • Society & Culture

Podcast by Dennis, Mauri & Elias

  #3: "Jag kan vara grabbig, jag är inte rädd"

  #3: "Jag kan vara grabbig, jag är inte rädd"

  Vi är tillbaka! Denna gången om grabbighet. Vad associerar vi med att vara grabbig? Finns det några uttryck som är mer genusneutrala? Har vi egentligen alla både maskulina och feminina energier inom oss och hur samspelar de i så fall? Häng med när vi utforskar detta och en hel del annat. Dela gärna med er av era reflektioner på Facebook (fb.com/mannenispegeln) och Instagram (@mannenispegeln).

  • 57 min
  #2.5 – "2017 blir reflektionernas år"

  #2.5 – "2017 blir reflektionernas år"

  När det nya året nu har presenterat sig, passar vi på att reflektera över hur det var 2016 – vi berättar mer om varför vi startade, hur det har känts att komma igång och hur våra liv har förändrats under året som gått. Vi blickar dessutom framåt och samtalar om hur det kommande året kan bli, både vad vi ser fram emot runt podden men även vad vi känner är på gång i ett större perspektiv. Häng med vetja, och tveka inte att höra av er med era reflektioner, synpunkter och frågor. Ni når oss bland annat på Facebook och Instagram (@mannenispegeln).

  • 40 min
  #2 – "Jag kan vara tjejig, jag är inte rädd"

  #2 – "Jag kan vara tjejig, jag är inte rädd"

  Vågar vi vara tjejiga? Vad innebär det egentligen? Hur påverkar det oss och är det ett problem? Häng med när vi granskar oss själva och vår omvärld och reflekterar över bilden av att vara man. Vi lovar inget, men det kan bli en hel del känslor, vissa blötare än andra. Vi hörs på Facebook & Instagram (@mannenispegeln)

  • 57 min

Top Podcasts In Society & Culture