100 episodes

Mata Grisen - En podcast som finns. Artisterna och komikerna Armann och Kim träffar varannan vecka nya och återkommande gäster för att prata om vad än som faller dem in. Vissa säger att det är pärlor till svin, men de matar bara grisen.

Mata Grisen Mata Grisen

  • Society & Culture

Mata Grisen - En podcast som finns. Artisterna och komikerna Armann och Kim träffar varannan vecka nya och återkommande gäster för att prata om vad än som faller dem in. Vissa säger att det är pärlor till svin, men de matar bara grisen.

  Snaskiga Pattar

  Snaskiga Pattar

  Hej och välkomna till Mata Grisen! Kvällens gäster är Felicia Jackson och Terese Björk! Vi snackar Eurovision, svenskar i internationella filmer och vilka nationaliteter som kan ge opassande komplimanger bra/dåligt. Vi går djupare och pratar om vad vi tror himmeln och efterlivet skulle kunna vara och huruvida vi tror en själ existerar.

  • 1 hr
  100-tals tjejer

  100-tals tjejer

  Hej och välkomna till ett nytt avsnitt av Mata Grisen! Kvällens gäster är inte mindre än Henrik Mattisson och Dilan Apak! Vi talar främst om Soran Ismails dokumentär, att anamma amerikansk offer-kultur, skillnaden mellan kurder och kurder och rasistiska kineser. Vi snubblar även över häxor-filmer och Mattissons ADHD-utredning.

  Vill man höra mer eller få tillgång till massa exklusivt material kan man pledga sig på patreon.com/matagrisen och stötta poddens fortsatta utveckling, för så förbaskat lite som 1 dollar per avsnitt. Löjligt billigt.

  • 1 hr 29 min
  Vi Incesterar På ADHD-Terapi

  Vi Incesterar På ADHD-Terapi

  Hej och välkomna till ett nytt Mata Grisen! Ikväll gästas MG av två av våra favoritgäster, den eminenta Petrina Pette Solange och Felicia Felle Jackson. Felcia får oss att må dåligt för att vi får henne att må dåligt, det talas om sprickan mellan Kim och Felicia, Big Brothers Felle-intresse och om Felicias nya förhållande. Ibland lämnar vi ämnet Felicia och pratar om forna dokusåpe-kändisar, tafsiga ungdomar och incest. När blir incest mer än bara äckel-päckel?
  Missa inte extra-avsnittet på patreon.com/matagrisen där vi kollar på slagsmåls-videos, då får du tillgång till både videomaterialet och ljudklippet om du är känslig för att se våld (och våra snikten)

  • 1 hr 34 min
  Plikttrogna

  Plikttrogna

  Hej och välkomna till ett efterlängtat avsnitt av Mata Grisen! Ikväll har Armann och Kim tagit till sig kraften att mötas upp via länk och få in ett nytt avsnitt. Efter båda bearbetat sin psykiska ohälsa. Det snackas givetvis lite om varför det blivit mindre avsnitt på sistone och Armanns planer för psykolog. Som första podden i Sverige önskar Mata Grisen Patrik Sjöberg ALL lycka, vi snackar också obehagliga barn-influensers från Ukraina, det senaste vulkanutbrottet på Island, Kim får äntligen se Zack Snyders Justice League, tågvärdar och vi spekulerar i vilka typ av mörka TV-spel som hade nafsat på vårt intresse.

  Glöm inte att bli patron på patreon.com/matagrisen där vi släpper exlusiva avsnitt och videoklipp!

  OCH gå med i Mata Grisens Eftersnacks-grupp på Facebook! Nöff!

  • 1 hr 11 min
  B.N.K

  B.N.K

  Hej och välkomna till ett nytt avsnitt av Mata Grisen! Kvällens gäst är ingen mindre än Joakim Görtz, även känd under pseudonymerna "Third Eye" och "Tredje Ögat". Armann och Kim går tillsammans genom hur de lärde känna Jocke, vad Jockes uppfattning av oss var, tiden när vi alla pysslade med battlerap och nörderierna vi grävde ner oss i på fritiden när tillfället gavs. Utöver det snackar vi om Jockes Gamestop-revolution och Coca Colas "hur man blir mindre vit"-kurser

  Vill ni höra de två extra-asvnitten MED tillhörande video vi spelade in under kvällen så gå till patreon.com/matagrisen och bli Grisfödare, aka podcast-stödjare.

  • 1 hr 28 min
  Var sitter själen?

  Var sitter själen?

  Mata Grisen har äran ännu en gång att gästas av Sveriges bästa ståupp-komiker Petrina Solange!


  Några av de många samtalsämnena är barn man växte upp med som inte fick titta på Simpsons, Felicia Jacksons surande mot Kim, nazisttjejens kontroversiella porrscen och så kommer Kim, Armann och Petrina fram till var själen sitter i den mänskliga kroppen. Plus en jävla massa annat. Nöff nöff!

  • 59 min

Top Podcasts In Society & Culture

Listeners Also Subscribed To