35 episodes

Podcast av och om Svenska Damhockeyligan.

SDHL - podden sdhl

  • Hockey

Podcast av och om Svenska Damhockeyligan.

  Förbundskapten Ulf Lundberg

  Förbundskapten Ulf Lundberg

  Vi gästas denna gång av förbundskapten Ulf Lundberg. Eftersom vi är Sveriges nyfiknaste hockey-podd så ville vi självklart veta allt om det svårplanerade året som varit, hur han ser på framtiden och hur Damkronorna ska tillbaka till att bli ett av världens bästa och starkaste landslag.Ska ni skicka paket inför julen så gör ni självklart det med DHL. 

  • 31 min
  Chris Härenstam och hans revansch!

  Chris Härenstam och hans revansch!

  Vi är stolta och glada över att gästas av SVT:s mest kompetente och briljanta kommentator Chris Härenstam. Efter att ha refererat otaliga matcher i SDHL besitter han en enorm kunskap om lagen och spelarna i ligan. I dagens avsnitt delar han med sig av sina spaningar och får en efterlängtad revansch i "Quiz med Chris" som ju gick sådär i våras i samband med SDHL Awards där han testades på spelarnas moderklubbar, mycket nöje! Tack till DHL för att ni är med och möjliggör SDHL-podden. Glöm inte att följa SDHL i sociala medier och sprid gärna vidare så att fler upptäcker SDHL - probably the best league in the world.

  • 49 min
  Erika Grahm - SDHL Sommar

  Erika Grahm - SDHL Sommar

  Från och med att du trycker på play så är det Erika Grahm-show. Så sätt dig bekvämt och lyssna på hennes program där hon delar sina tankar och minnen från den hittills 16-år långa seniorkarriären. En gigant inom svensk ishockey och förhoppningsvis blir det många fler säsonger för den spelande sportchefen i Brynäs IF.  

  • 52 min
  Moa Wernblom - SDHL Sommar

  Moa Wernblom - SDHL Sommar

  En bit in i augusti och det har blivit dags för LHC:s powerforward Moa Wernblom. Lyssna på Moas väg in i Ishockeyn, hennes uppväxt och att flytta till nya städer p.g.a Ishockeyn. Moa tar oss också med på personliga toppar och dalar - vad gör man när det mest ofattbara inträffar? Vi hoppas att ni tycker om avsnittet och får en bättre bild av Moa.

  • 22 min
  Sofia Engström - SDHL Sommar

  Sofia Engström - SDHL Sommar

  Dags att få lyssna på Sofia Engström. Hör henne berätta om det som hon har upplevt under sina 27 år med ishockeyn. Om uppväxten som präglades av landhockey med killarna i klassen och om bergochdalbanan livet som tagit henne från Surahammar till Leksand och just i skrivande stund i Örnsköldsvik och Modo Hockey.  

  • 35 min
  Lisa Berglund - SDHL Sommar

  Lisa Berglund - SDHL Sommar

  Dags för Lisa Berglund, den 18-åriga backen från Hortlax som representerat Luleå/MSSK men nu är redo för nya äventyr, mycket nöje!

  • 15 min

Top Podcasts In Hockey

Listeners Also Subscribed To