64 episodes

Vår värld är en podcast om AIK.

Vår värld Vår värld

  • Soccer

Vår värld är en podcast om AIK.

  39. Martin Åslund

  39. Martin Åslund

  I 39:an ringer Martin och Caesar upp före detta AIK-spelaren och nutida fotbollsexperten Martin Åslund för att prata om man-man, luriga uppgörelser i Serie B och agentarvoden.

  • 1 hr 4 min
  38. Daniel Torbjörnsson

  38. Daniel Torbjörnsson

  I VV 38 gästar Daniel Torbjörnsson podden. Utöver samtal om föreningsdemokrati, ansvarsfrihet och årsmöten bjuder också stormästaren på ett AIK Quiz. Lämna in din tipsrad på vår Instagram för att vinna fina priser.

  • 1 hr 57 min
  37. Patrick Mörk

  37. Patrick Mörk

  I VV 37 gästas Martin och Caesar av spelaragenten Patrick Mörk i ett samtal om branschens anseende, Boatengs första resa till AIK som stoppades av Panathinaikos och spelaren som kunde blivit allsvenskans bästa, men en morgon var spårlöst försvunnen från Solna.

  • 1 hr 49 min
  36. Nils-Eric Johansson & Erik Lundkvist

  36. Nils-Eric Johansson & Erik Lundkvist

  I 36 pratar Caesar Gezelius och Martin Wicklin med före detta AIK-spelaren Nils-Eric Johansson och Erik Lundkvist, högskolelektor i idrottsvetenskap med inriktning psykologi om psykologi.

  Om att behålla huvudet i mot- och medvind samt att nöta detaljer.

  • 1 hr 43 min
  35. Nabil Bahoui

  35. Nabil Bahoui

  I episod 35 möter Caesar Gezelius och Martin Wicklin vår nummer 10 Nabil Bahoui i ett samtal om att se säsongsstarten från sidlinjen, lagsammanhållning och att ta ansvar för mer än bara sig själv.

  • 1 hr 28 min
  34. David Fjäll

  34. David Fjäll

  I 34:an har Caesar och Martin stämt träff med David Fjäll på AIK:s träningsanläggning Karlberg för att ta reda på hur Gnaget mår som klubb. Sportbilar, långsiktiga planer och derbyt mot Hammarby på söndag avhandlas också.

  • 53 min

Top Podcasts In Soccer

Listeners Also Subscribed To