127 episodes

Världens nördigaste NHL-podd. På svenska.

Veckans NH‪L‬ veckansnhl

  • Hockey

Världens nördigaste NHL-podd. På svenska.

  #126: Ranking av ligans sämsta kontrakt

  #126: Ranking av ligans sämsta kontrakt

  I veckans avsnitt riktar vi strålkastarljuset mot ligans sämsta kontrakt - vilken är klubben som nyper hela tre platser på vår mindre smickrande topp 10-ranking? Dessutom analyserar vi Montreals nedåtgående kurva, delar ut applåder till gamla kungar i väst och synar Nashvilles situation.
  Ta del av Patronexklusivt material som vår Fantasyspecifika podd genom att bli månadsdonator till Veckans NHL! patreon.com/veckansnhl
  Trevlig lyssning!

  • 1 hr 45 min
  #125: Det stinker i öknen

  #125: Det stinker i öknen

  I veckans avsnitt djupdyker vi i den unkna skötseln av Arizona och spekulerar i framtiden för NHL:s just nu mest ifrågasatta organisation. Dessutom utser vi ligans bästa spelare, hissar årets mest positiva överraskningar, utnämner floppar och lyfter fram comeback-säsonger värda att uppmärksamma.
  Missa inte vårt Patronexklusiva material som avsnitt dedikerade till Fantasyhockey! Bli Patron via patreon.com/veckansnhl
  info@veckansnhl.se
  Trevlig lyssning!

  • 1 hr 42 min
  #124: Swagger ända upp i topp!

  #124: Swagger ända upp i topp!

  I veckans avsnitt pratar vi om vad som hänt senaste veckan. Är Shesterkin på riktigt? Vi ger oss på uppgiften att ranka NHL:s bästa vingar med ett vakande öga som styr oss i rätt riktning. Vi pratar käklinje och går även in på tabellen och siar vad vi tror och stämmer av mot Dom Luszczyszyns modell.
  Passa på att bli månadsdonator via Patreon.com/veckansnhl för att även ta del av vår fantasypod.
  info@veckansnhl.se
  Trevlig lyssning!

  • 1 hr 35 min
  #123: "Sunken måste in!"

  #123: "Sunken måste in!"

  Nytt avsnitt!
  Om sladdande bottenlag, Lankinens viktiga genombrott och DeAngelos hejdå(?). Dessutom diskuterar vi The Athletics svenska OS-trupp (kan Erik Karlsson vara säker på sin plats?) och rankar ligans bästa centrar.
  Bli månadsdonator från 1 dollar per månad via patreon.com/veckansnhl där vi kommer att släppa exklusivt material, inte minst Veckans NHL Fantasyedition.
  info@veckansnhl.se
  Trevlig lyssning!

  • 1 hr 36 min
  Bonus! Veckans NHL Fantasyedition #1

  Bonus! Veckans NHL Fantasyedition #1

  Här kommer Veckans NHL Fantasyedition avsnitt 1!
  Här pratar vi om Fantasyhockey och vi tar upp saker som kan hjälpa dig att vinna din Fantasyliga! Ligg steget före dina motståndare! Vi tar upp saker som;- Bäst spelschema nästa vecka- Skador och hur det påverkar övriga spelare i laget- Vilka spelare har formtoppar eller formsvackor som vi ser som ohållbara- Vilka spelare har formtoppar eller formsvackor som vi ser som hållbara- Spelare som du har draftat, men som är dags att droppa nu- Spelare som borde plockas upp från Waivers om de finns kvar där
  Framöver kommer våra avsnitt om Fantasyhockey att vara exklusivt material för dem som är Patreons till Veckans NHL. Vårt första avsnitt kan ni lyssna på i vår vanliga feed för att få en hum av vad det kommer att innehålla på ett ungefär.
  Det kommer att komma fler saker framöver som kommer att vara exklusivt för våra Patreons, men vårt vanliga koncept med Veckans NHL som behandlar NHL och allt där omkring kommer att fortsätta att vara tillgängligt för alla precis som innan.
  Patreon blir man via patreon.com/veckansnhl
  Man väljer själv vilken summa man vill donera till oss månadsvis, allt från 1 dollar och uppåt. Gör man det så får man ta del av allt vårt exklusiva material framöver. Till att börja med nu så släpper vi som sagt avsnitt om Fantasy för våra Patreons, framöver har vi även lite andra idéer.
  För er som är, eller blir, Patreon så tar vi gärna emot feedback på vad vi kan göra bättre/annorlunda gällande de här Fantasyavsnitten. Vi gör dem för er!
  patreon.com/veckansnhl
  info@veckansnhl.se
  Trevlig lyssning och lycka till med ert Fantasylag!

  • 1 hr 15 min
  #122: Är Binnington en topp 10-målvakt?

  #122: Är Binnington en topp 10-målvakt?

  I veckans avsnitt ger vi oss på kamikaze-uppdraget att ranka ligans tio bästa målvakter. Dessutom! Om unken omklädningsrumskultur i Winnipeg, Dallas rekordvassa PP och underpresterande lag i North Division. Som final bjuder David också på en rekordsvår You Crash the Game-utmaning.
  Nyheter för Patreons är på gång! Håll ögon och öron öppna framöver för att inte missa något. Patreon kan man bli på patreon.com/veckansnhl från bara en dollar per månad.
  info@veckansnhl.se
  Trevlig lyssning!

  • 1 hr 37 min

Top Podcasts In Hockey

Listeners Also Subscribed To