10 episodios

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

Última Ronda – Ràdio Ciutat de Tarragona Ràdio Ciutat de Tarragona

  • Ocio

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

  #ÚltimaRonda 7: Código Secreto

  #ÚltimaRonda 7: Código Secreto

  Tots tenim secrets… i en els jocs de taula, ara també. Avui a Última Ronda parlem sobre el joc “Código Secreto”, de Vlaada Chvátil, i publicat per l’empresa Devir.  Última Ronda és un podcast d’Irene i Laura Floría.

  • 18 min
  #ÚltimaRonda 6: Parade

  #ÚltimaRonda 6: Parade

  Qui no coneix Alicia al País de les Meravelles? Un mon de fantasia on tot és possible. “Parade” és un joc de cartes ambientat en aquest indret. Ara bé, atenció, perquè no hi ha píndoles que et fan petit o gran, ni un gat amb un somriure gegant, sinó que en aquest cas et toca organitzar un festival de moda. Aconseguirem que ningú marxi de la desfilada? Descobrim el joc i els trucs per guanyar!  Última Ronda és un podcast d’Irene i Laura Ruiz.

  • 14 min
  #PodcastCity2020: “5 Pepinos”

  #PodcastCity2020: “5 Pepinos”

  “Última Ronda” és un podcast enfocat a fer descobrir a l’oient jocs de taula probablement desconegut per la majoria. Parlarem sobre el funcionament d’aquests, farem recomanacions i crítica i donarem trucs per poder guanyar-los. Avui parlarem del joc de taula “5 pepinos”… o “5 cogombrets”, com el van batejar les nostres podcasters.  Última Ronda és un podcast dirigit per Irene i Laura Ruiz.

  • 8 min
  #ÚltimaRonda 6: Misión Cumplida!

  #ÚltimaRonda 6: Misión Cumplida!

  Avui a Última Ronda, la Irene i la Laura ens porten el joc de cartes “Misión Cumplida”. Ens ensenyaran les mecàniques del joc i, com sempre, ens explicaran els trucs per poder guanyar en aquest joc cooperatiu.  Última Ronda és un podcast de Irene i Laura Ruiz.

  #ÚltimaRonda 5: Virus!

  #ÚltimaRonda 5: Virus!

  Un joc més que adient per aquest 2020 és “Virus”. Es tracta d’un joc de taula àgil i molt contagiós. Irònic pels temps que vivim i divertit, amb trucs per aconseguir guanyar que us ensenyarem, com sempre a Última Ronda.  Última Ronda és un podcast de Irene i Laura Ruiz.

  • 13 min
  #ÚltimaRonda 4: Polilla Tramposa

  #ÚltimaRonda 4: Polilla Tramposa

  Benvinguts i benvingudes a Última Ronda elprograma on descobrireu els millors jocs de taula iels trucs per guanyar-los. Avui parlarem de la Polilla Tramposa! I sí, parlarem de les “trampes” del joc. No us ho perdeu!  Última Ronda és un podcast de Irene i Laura Ruiz.

  • 12 min

Top podcasts de Ocio