50 episodes

Carles Porta torna a la narració d'històries fosques i criminals després de l'èxit de "Tor, tretze cases i tres morts". Relats plens de suspens i intriga que mantindran els oients enganxats

Crim‪s‬ Catalunya Ràdio

  • Society & Culture
  • 4.8 • 1.1K Ratings

Carles Porta torna a la narració d'històries fosques i criminals després de l'èxit de "Tor, tretze cases i tres morts". Relats plens de suspens i intriga que mantindran els oients enganxats

  Cas Biondo: suïcidi o assassinat?

  Cas Biondo: suïcidi o assassinat?

  Madrid, 30 de maig del 2013. Un jove italià de 31 anys apareix mort en un pis del barri de las Letras de Madrid. El cos està penjat d'una prestatgeria, el coll lligat amb un mocador llarg. No hi ha nota de suïcidi. El seu nom és Mario Biondo. Estava casat amb una coneguda presentadora de televisió. En el cas Biondo, tot apunta a un suïcidi però la família desconfia d'aquesta hipòtesi des del primer moment. Les últimes investigacions apunten que el jove podria haver estat acompanyat la nit de la seva mort.

  • 55 min
  La noia del bidó

  La noia del bidó

  Gener del 2004, Sant Feliu de Llobregat. Desapareix Ana Maria Martos. Diu a la seva mare que vol desconnectar i que, si no li truca, que no pateixi, que està bé. Hauran de passar nou anys perquè la família de l'Ana Maria sàpiga què se n'ha fet, de la filla. El cas es va batejar com "La noia del bidó". És tan sorprenent tot el que va passar que us semblarà una pel·lícula. Però ja sabeu que això és el que diem quan la realitat juga amb nosaltres molt millor que cap guionista. Aquesta és la història d'un joc del tarot que no va poder preveure el final que li esperava a l'Ana Maria; o que algú fes trampa perquè, qui tirava les cartes, se'n va guardar una. La més temuda.

  • 56 min
  El crim de Masquefa: un cadàver sense empremtes

  El crim de Masquefa: un cadàver sense empremtes

  Troben una noia morta al seu pis de Masquefa, a la comarca de l'Anoia.
  L'han mort d'una ganivetada que sembla obra d'un professional i li han tallat les puntes de tots els dits de les mans. I l'escenari del crim està net com una patena, no s'hi veu ni una gota de sang. Als investigadors els passarà de tot pel cap, des d'un ritual macabre fins a un possible assassí fetitxista i s'obrirà la porta a pensar, fins i tot, en un assassí en sèrie.
  Un telèfon, una maleta i el tren hi tindran un paper important.

  • 53 min
  La noia de Portbou

  La noia de Portbou

  Dimarts, 4 de setembre del 1990. Una veïna de Portbou surt de casa seva a quarts de vuit del matí. Quan arriba al mirador, la visió li queda clavada en un arbre. Hi ha una noia penjada en aquell pi. Està descalça. Les sabates són a terra, ben posades i alineades. No hi ha res més al voltant. El cas és peculiar. Sembla un suïcidi, però no està clar i la primera i gran incògnita se centra a saber qui és.

  • 53 min
  Qui va matar la Maria Marta? Un crim que donarà la volta al món

  Qui va matar la Maria Marta? Un crim que donarà la volta al món

  27 d'octubre del 2002. És un diumenge plujós. En una urbanització de luxe a 50 quilòmetres de Buenos Aires, a l'Argentina, un home torna a casa després d'haver passat tota la tarda fora i es troba la seva dona inconscient, amb mig cos dins de la banyera i l'aigua tintada de vermell. La sang ho taca tot.
  També hi ha sang per terra i per les parets del bany. La víctima es diu María Marta García Belsunce. El seu home es pensa que deu haver relliscat i s'ha donat un cop al cap. El que s'acabarà descobrint donarà la volta al món.

  • 54 min
  Qui va matar Jordi Berraondo?

  Qui va matar Jordi Berraondo?

  Diumenge. 22 d'abril del 2001. Barcelona. Carrer Còrsega. Una dona i la seva filla tornen a casa després de passar el dia fora. La nena, de 6 anys, és la primera d'entrar. Quan arriba al menjador, a terra, veu el cos del seu pare sobre un bassal de sang. Li han disparat 7 trets. La víctima és Jordi Berraondo, de 37 anys. Qui podia saber que estaria sol a casa? Qui podia entrar al pis sense ser vist? Qui es podia beneficiar de la mort del Jordi? Un cas amb una tirallonga de sospites i poques pistes sòlides.

  • 56 min

Customer Reviews

4.8 out of 5
1.1K Ratings

1.1K Ratings

Perico 23 ,

Crims

Programa de deu

hlhjhhhgvvlvlvlkgjccj ,

Glhpgoogfixjjxvkhxxjvcckh ocjcc xx vo I I uhh. I

Upgoofofofoffoififucigopfifxiicoffofofficcifififiiffifi

khglbbhghhhhhhb ,

Jklblnlblvovcijcjcjcpnvkkvjccjiccijcivjvkv

Sigpxifigpgphhpphhppgphhp

Top Podcasts In Society & Culture

Listeners Also Subscribed To

More by Catalunya Ràdio