8 episodios

La ràdio online de Tarragona

Cultureta | Ràdio Ciutat de Tarragona Cultureta | Ràdio Ciutat de Tarragona

  • Lugares y viajes

La ràdio online de Tarragona

  Cultureta 7: Febrer i carnaval

  Cultureta 7: Febrer i carnaval

  En aquest podcast hi trobareu l’agenda cultural infantil de l’última quinzena de febrer, amb cinema, espectacles, música, visites al patrimoni, lectura… i totes les activitats familiars que hi ha programades per celebrar el Carnaval.

  • 19 min
  #Cultureta 6: Arriba el febrer

  #Cultureta 6: Arriba el febrer

  En aquest podcast us expliquem les activitats infantils programades per la primera quinzena de febrer. Hi trobareu música, teatre i molts tallers per compartir amb els més petits. També us parlem del festival Tarragona Sona Flamenc, que inclou en la seva programació diversos tallers familiars.

  • 10 min
  #Cultureta 5: Activitats pel gener

  #Cultureta 5: Activitats pel gener

  En aquest podcast hi trobareu les activitats familiars que hi ha programades per a la segona quinzena de gener. Un munt de propostes, de la mà de l’Íngrid i l’Alexandra, perquè la tornada a la rutina després de les festes, no sigui sinònim de monotonia.

  • 11 min
  #Cultureta 4: Activitats Infantils primera quinzena de gener

  #Cultureta 4: Activitats Infantils primera quinzena de gener

  En aquest podcast us parlem de les activitats infantils que hi ha programades per a la primera quinzena de gener, perquè pugueu començar l’any compartint activitats divertides, didàctiques, culturals… amb la vostra família.

  • 14 min
  #Cultureta 3: Activitats nadalenques

  #Cultureta 3: Activitats nadalenques

  Cultureta és l’espai de PodcastCity que us manté informats de les activitats destinades al públic infantil i familiar que hi ha programades a Tarragona i província. Cada dues setmanes us oferim l’agenda cultural infantil, amb propostes variades, com ara teatre, màgia, titelles, lectura, visites al patrimoni o sortides per gaudir de la natura en família. Dirigit per Íngrid Palos, amb la col·laboració d’Alexandra Palos.  Aquesta quinzena, a Cultureta hi trobareu moltes activitats per realitzar en

  família: espectacles, tallers, visites al patrimoni cultural… i sobretot moltes

  propostes nadalenques, com els pessebres, els parcs infantils de Nadal, les

  representacions de Pastorets, i molta festa!

  • 24 min
  #Cultureta 2: Activitats per pares, mares i infants

  #Cultureta 2: Activitats per pares, mares i infants

  Al programa d’avui us expliquem les activitats destinades al públic infantil i familiar, que hi ha programades a Tarragona i província per a la primera quinzena de desembre. Teatre, cinema, lectura i altres activitats carregades de solidaritat són les propostes que hi trobareu en aquest segon podcast de Cultureta, l’agenda cultural dels més petits.

  • 13 min

Top podcasts de Lugares y viajes