4 episodios

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

#FarmaceuticsTGN – Ràdio Ciutat de Tarragona Ràdio Ciutat de Tarragona

  • Salud y forma física

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

  Els grups de treball del COFT i el projecte ‘Alletafarma’

  Els grups de treball del COFT i el projecte ‘Alletafarma’

     Rocío Mesa, vocal dels farmacèutics adjunts del COFT, i Roser Olivella, coordinadora del grup de treball de lactància del COFT, passen pels micròfins de Ràdio Ciutat de Tarragona en un nou episodi de #FarmaceuticsTGN, el podcast del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona.  Amb elles coneixem què son els grups de treball orgnaitzats pel COFT, quins projectes s’hi treballen, i el cas concret del grup de treball sobre lactància materna, Alletafarma. No us ho perdeu!

  • 7 min
  Les diverses proves diagnòstiques de la covid-19 i les seves diferències

  Les diverses proves diagnòstiques de la covid-19 i les seves diferències

  Iris Barreda, farmacèutica a Tortosa i Vocal dels farmacèutics d’Oficina de Farmàcia del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona ens detalls els diversos tipus de proves diagnòstiques de la covid-19 i les seves diferències en un nou episodi de #FarmaceuticsTGN, el podcast del COFT.  Barreda diferencia entre les proves directes i les indirectes i ens explica en què consisteix i per a què serveixen les PCR, la prova ràpida d’antígens i la diferència respecte els anticossos. No us ho perdeu!

  • 10 min
  Quines vacunes hi ha contra la covid-19? Són segures?

  Quines vacunes hi ha contra la covid-19? Són segures?

  Montse Bibián, vocal dels farmacèutics d’indústria del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, ens parla sobre els diversos tipus de vacunes contra la covid-19 en un nou episodi de #FarmaceuticsTGN, el podcast del COFT, enregistrat el passat dilluns 8 de març, quan encara no s’havia suspès per part de Sanitat la vacuna AstraZeneca ni s’havia aprovat la de Janssen.  Quines vacunes hi ha actualment? Quina diferència hi ha entre elles? Són segures? Quins efectes secundaris provoquen? Tothom pot vacunar-se? En sortim de dubtes! No us ho perdeu!  Nota: Programa enregistrat el 08.03.21

  • 14 min
  El paper del COFT amb el seu president Toni Veciana

  El paper del COFT amb el seu president Toni Veciana

  Toni Veciana és el president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona i enceta la primera de les xerrades de #FarmaceuticsTGN el nou espai radiofònic del COFT i Ràdio Ciutat de Tarragona, que té per objectiu explicar tots aquells aspectes més desconeguts de la professió que poden ser útils, d’interés i d’ajuda a la població en general.  La ciutadania coneix molt bé la dispensació de medicament però potser hi ha d’altres aspectes que li podrien ser útils i que ara mateix desconeix, les anirem descobrint.  Amb Veciana hem conegut la trajectòria i paper del COFT, així com la dels seus professionals envers la ciutadania, i un paper rellevant també durant la pandèmia.

  • 18 min

Top podcasts de Salud y forma física