54 episodios

Un Podcast diferent

FemDiumenge FemDiumenge

  • Comedia
  • 5.0 • 4 valoraciones

Un Podcast diferent

  Podcast numero 50!

  Podcast numero 50!

  Número 50, qui ho hagués dit… Mare de Déu de les Neus!  De què parlem en el número cinquanta? Doncs com no, de la maleïda Ronda Ibèrica. Que l’Ajuntament se segueix passant pel forro el que opinen o volen els ciutadans.  També ens preguntem; Que se n’ha fet de La Juanita?“El muro de la verguenza”. Que proposa ADIF davant les reiterades queixes dels veïns vers la contaminació acústica del traçat ferroviari? Us atreviu a apostar quan ens vacunaran de la Covid-19 a la població general. Nosaltres … →

  • 1h 10 min
  Podcast numero 49!

  Podcast numero 49!

  Benvinguts al programa 49!Un programa 100% vilanoví on parlem de temes interessants com la nostra història derivada dels indianos i el nou programa de revisió de la història dels nostres personatges il·lustres. També parlem d’actualitat com el VilaLoving com a eina de promoció comercial i no pot faltar el nostre part incidental com el cotxe PLVNG al xup-xup. Això i moltes coses més al nostre programa 49!

  • 59 min
  Podcast numero 48!

  Podcast numero 48!

  Tornem una setmana més amb la visita d’un convidat que ens fa un repàs d’alguns temes tractats als programes anteriors i ens dóna l’exclusiva de l’origen de La Sínia del Francis. També parlem de les mesures de la tornada a l’escola i el Jo també Sóc Veïna i algunes coses més. No us ho perdeu

  • 1h 2 min
  Podcast numero 47!

  Podcast numero 47!

  Ja tenim el número 47 o el número 2 de l’era apocalíptica. No ha passat tant de temps des de l’últim programa, ni tampoc hem arribat al 2023 com va amenaçar en Joan al programa anterior. En aquest programa parlem de les pluges que van caure a la Vila, el transfuguisme polític , el divorci de JxCatalunya i PdCat, i moltes coses més. No t’ho pots perdre!

  • 42 min
  Podcast numero 46!

  Podcast numero 46!

  Una trucada tonta et pot portar a fer moltes coses. Però a recuperar un podcast oblidat des de fa tres anys? Doncs sí. Que pot haver passat en tres anys? Buffff… Moltíssimes coses. Canvi de govern local, l’esclafit, l’1-O, “hòsties”, una pandèmia i la maleïda Ronda Ibèrica. Ens tornaràs a escoltar en un nou format? Ara cadascú estem a casa nostra.Tot ho fem en línia, i mantenint distancia social. El món ha canviat.

  • 34 min
  Podcast numero 45!

  Podcast numero 45!

  Aquest cop no hem trigat tant, eh? Eh? EH? EEEEEH???!!!! Que tal? Com va? Bé? Pos vale. Avui us parlem de diferents imbecil·litats d’aquesta vila. Vamos, coses típiques… Que si no agrada la zona verda de Baix-a-marT, que si el Diari de Vilanova (ara DV) no sap fotre res, que si els Rodalies tornen a estar que van a hòsties, que si la “p**a” festa major… Ai no, aquest cop no parlem de la festa major. Pro si de l’informer, que es mes interessant, Enga, a escoltar el podcast!

  • 1h 4 min

Reseñas de los clientes

5.0 de 5
4 valoraciones

4 valoraciones

ToniVng ,

No us ho perdeu!

L'actualitat i el vinagre Vilanoví (autobombo) xD

Top podcasts de Comedia