10 episodios

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

La Partida | Ràdio Ciutat de Tarragona Ràdio Ciutat de Tarragona

  • Ocio
  • 5,0 • 1 valoración

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

  #ElsMésEscoltats: Paleo

  #ElsMésEscoltats: Paleo

  Avui a La Partida descobrim un joc de taula basat en com era la vida en la prehistoria. Haurem de caçar i recolecatar per obtenir aliments, tallar fusta i conseguir pedres per a fer eines i sobreviure als diferents perills de l’època. No us el perdeu.  La Partida és un podcast de Jordi Nadal.

  • 21 min
  #ElsMésEscoltats: En peu de joc edicions

  #ElsMésEscoltats: En peu de joc edicions

  Avui en Jordi parla amb en Victor Arenas, copropietari de l’editorial catalana: “En peu de joc edicions”, una editorial centrada en publicar jocs en català. En Victor ve a presentar el seu últim projecte: “Carters”, un joc de taula sencillet per a poder jugar amb la familia. Benvinguts a La Partida, el podcast del Club Diógenes a Ràdio Ciutat de Tarragona.  La Partida és un podcast de Jordi Nadal.

  • 20 min
  #ElsMésEscoltats: Els Jocs de Cartes

  #ElsMésEscoltats: Els Jocs de Cartes

  Tothom juga o ha jugat a algun joc de cartes tradicional, és una forma d’oci molt típica entre la gent gran i el jovent. Són jocs sencills i fàcils de portar. En els últims anys, han aparegut molts jocs de cartes d’un caire diferent als tradicionals, com Magic o Dominion, que va revolucionar la manera de veure els jocs de cartes. De tot això i molt més en parlarem avui. Benvinguts a la Partida, el podcast del Club Diogenes a radio Ciutat de Tarragona.

  • 41 min
  #LaPartida 35: Root

  #LaPartida 35: Root

  Programa molt especial on en Jordi i l’Uri s’endinssen al Bosc del joc de taula “Root” de Cole Wehrle i editat en castellà per 2Tomatoes. Allí apendran a jugar mentre coneixen les diferents faccions i les seves pecualiaritats. Root és un wargame asimétric molt pensat per a nous jugadors, amb un edició i unes ilustracions magnífiques.  La Partida és un podcast de Jordi Nadal.

  • 1h 11 min
  #LaPartida 34: Jocs d’estiu

  #LaPartida 34: Jocs d’estiu

  Programa especial final de temporada, escoltem als membres del club Diògenes i el convidats que ha tingut “La Partida” durant la temporada recomanar jocs per jugar a la piscina o endur-se de viatge. Jocs bons, petits i barats!  La Partida és un podcast de Jordi Nadal.

  #LaPartida 33: Pol Corominas

  #LaPartida 33: Pol Corominas

  Avui entrevistem en Pol Corominas, que és creador de contingut digital audio visual. En Pol a part de ser un expert en aquesta materia també és un gran aficionat als jocs de taula, avui parlem de les dos coses.  La Partida és un podcast de Jordi Nadal.

  • 32 min

Reseñas de clientes

5,0 de 5
1 valoración

1 valoración

Top podcasts de Ocio