10 episodios

La ràdio online de Tarragona

La Partida | Ràdio Ciutat de Tarragona La Partida | Ràdio Ciutat de Tarragona

  • Juegos

La ràdio online de Tarragona

  #ElsMésEscoltats La Partida: Introducció als jocs de taula moderns

  #ElsMésEscoltats La Partida: Introducció als jocs de taula moderns

  En aquest programa es parlarà dels jocs de taula moderns, parlarem de quines característiques tenen, en que es diferencien dels jocs que hi havia fins llavors i com es van originar. Per acabar el tema comentarem 3 jocs de taula moderns que ja són classics: Colonos de Catan, Carcasone i Viajeros al tren.  No us perdeu el programa del Club Diógenes Tarragona a Ràdio Ciutat de Tarragona, presentat per Jordi Nadal. Amb sis programes publicats ha assolit gairebé 1.200 descàrregues.

  • 30 min
  #LaPartida 6: Els WarGames

  #LaPartida 6: Els WarGames

  Els WarGames i les miniatures, un autèntic submon dins del joc de taula que gairebé és un univers en ell mateix. Jordi Nadal parla amb L’Oliver, propietari de la llibreria Drakkar per parlar dels WarGames, les seves curiositats i novetatas. No us perdeu aquest programa de La Partida, el podcast del Club Diógenes de Tarragona a Ràdio Ciutat de Tarragona.

  • 43 min
  #LaPartida 5: Jocs per la família

  #LaPartida 5: Jocs per la família

  Els jocs de taula són per tothom. N’hi ha de tots colors, tipus i condicions. Avui a La Partida, amb Jordi Nadal i els companys del Club Diógenes Tarragona, ens porten una selecció de jocs per jugar en família. No us ho perdeu!

  • 33 min
  #LaPartida 4: Introducció als Jocs de Rol

  #LaPartida 4: Introducció als Jocs de Rol

  En el programa d’avui explicarem què és un joc de rol, quina és la seva història i us en recomanarem alguns. Ho farem de la ma de tot un expert en el tema: l’Albert Ruiz, president de l’associació Club Diogenes, i amb el conductor del podcast, Jordi Nadal.

  • 44 min
  #LaPartida 3: Jocs de taula confinats

  #LaPartida 3: Jocs de taula confinats

  Torna La Partida a Ràdio Ciutat de Tarragona, després de la reactivació del projecte PodcastCity. Avui parlaran sobre jocs de taula, confinament, i canalla. No us perdeu el programa del Club Diógenes Tarragona a Ràdio Ciutat de Tarragona, presentat per Jordi Nadal.

  • 41 min
  #JoEmQuedoACasa La Partida: Jocs de Taula moderns

  #JoEmQuedoACasa La Partida: Jocs de Taula moderns

  En aquest programa es parlarà dels jocs de taula moderns, parlarem de quines característiques tenen, en que es diferencien dels jocs que hi havia fins llavors i com es van originar. Per acabar el tema comentarem 3 jocs de taula moderns que ja són classics: Colonos de Catan, Carcasone i Viajeros al tren.  Ja que és el primer programa també farem una trucada al president de la nostra associació per que ens faci 5 centims de a que ens dediquem, com i quan es va crear, la seva finalitat i les activitats que proposem al ciutadà tarragoní.  No us perdeu el programa del Club Diógenes Tarragona a Ràdio Ciutat de Tarragona, presentat per Jordi Nadal.

  • 30 min

Top podcasts de Juegos