4 episodios

Podcasts del programa La revolució sexual

La revolució sexual RAC1

  • Cultura y sociedad
  • 4.5 • 10 valoraciones

Podcasts del programa La revolució sexual

  Capítol 4: Orgasme i joguines multifuncionals (i per a tothom)

  Capítol 4: Orgasme i joguines multifuncionals (i per a tothom)

  Quins són els problemes relacionats amb l?orgasme més habituals? Tothom pot aconseguir ser poliorgàsmic? Els homes també fingeixen els orgasmes? Què és l?orgasme tàntric? En parlem amb Eva Moreno, sexòloga, terapeuta de parella, especialista en joguines eròtiques i autora de llibres com ?Mi deseo depende de mí? i amb Dani Borrell, psicòleg i psicoterapeuta sexual i de parella. També descobrim les joguines multifuncionals o sense binarisme de gènere (aptes per a tothom i per a moltes parts del cos), amb Imma Sust, relacions públiques de les botigues Amantis i divulgadora de temes de sexe. Salut... i bon sexe!

  • 20 min
  Capítol 3: Sexe anal i lubricants

  Capítol 3: Sexe anal i lubricants

  Tothom pot gaudir amb el sexe anal? Què s’ha de saber per començar i perquè sigui satisfactòria aquesta pràctica? En parlem amb Raquel Tulleuda, ginecòloga i sexòloga, experta en sexologia clínica femenina i masculina. També és formadora i divulgadora en temes d’educació sexual.
  A més, Gerard Coll-Planas, doctor en sociologia especialitzat en gènere i sexualitat, ens explica per què el sexe anal es considera una pràctica homosexual, quan no hauria de ser així… Per què molts homes heteros no volen ser els subjectes passius del sexe anal?
  També descobrim diferents tipus de lubricants i alguns temes pràctics sobre el seu ús amb Marta Molas, responsable de comunicació de les botigues Amantis.
  Salut... i bon sexe!

  • 19 min
  Capítol 2: Fantasies sexuals i dues joguines per iniciar-nos en el bondage

  Capítol 2: Fantasies sexuals i dues joguines per iniciar-nos en el bondage

  Sovint amaguem les nostres fantasies sexuals, però tots tenim, si fa no fa, les mateixes: trios, orgies, sexe en llocs públics o prohibits… En parlem amb Elena Crespi, sexòloga, psicòloga i terapeuta de parella, que també ens explicarà algunes fantasies sexuals sorprenents.

  Descobrirem dues joguines per iniciar-nos en el bondage (una altra de les fantasies sexuals més habituals) amb Óscar Ferrani, divulgador sexual especialista en joguines eròtiques i assessor de producte i servei de les botigues Amantis. I a la proposta del dia, una aplicació mòbil per fer realitat les vostres fantasies sexuals.

  Salut... i bon sexe!

  • 19 min
  Capítol 1: Squirt, ejaculació femenina i Satisfyers masculins

  Capítol 1: Squirt, ejaculació femenina i Satisfyers masculins

  Saps com és l'ejaculació femenina? Saps què és l'squirt, i com arribar-hi? En parlem amb Noemí Casquet, periodista especialitzada en sexe i divulgadora, i amb Marta Galobardes, fisioterapeuta especialista en salut de la dona.

  Descobrim, a la secció de joguines, com són els Satisfyers masculins: ho fem amb Montse Iserte, sexòloga, terapeuta de parella i creadora de la botiga eròtica Vibracions.

  I a la proposta del dia, un videoclip que va trencar tots els esquemes, amb el sexe com a fil conductor.

  Salut... i bon sexe!

  • 20 min

Reseñas de los clientes

4.5 de 5
10 valoraciones

10 valoraciones

@pablozare ,

Molt necessari!

Molt necessari parlar dels temes que s’estàn abordant i més des de aquesta acurada i equilibrada mirada feminista. Gracies!

Ramses polo ,

Molt interesant

M agrada interesant

flipod ,

Cal?

No hi ha res de nou. Repetiu el que altres estudis, llibres o documentals ja diuen. No hi ha recerca, ni convidats que aportin dades ni altres punta de vista, ni tertulians,...en fi, per mi, una pèrdua de temps.

Top podcasts de Cultura y sociedad

Más de RAC1