13 episodios

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

La Taberna del Poney Pisador – Ràdio Ciutat de Tarragona Ràdio Ciutat de Tarragona

  • Ocio

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

  #LaTaberna 14: La segona Guerra Mundial

  #LaTaberna 14: La segona Guerra Mundial

  Del Medal of Honor al Call of Duty, del desembarcament de Normandia al setge d’Stalingrad, molts són els capítols bèl·lics que han fet acte de presència als videojocs. Trets d’ametralladora, pistola, l’explosió d’un obús impactant contra una torreta enemiga. La segona guerra mundial és la nineta dels ulls dels videjocs de guerra. En parlem a La Taberna del Poney Pisador.  La Taberna del Poney Pisador és un podcast de Chris Solichero.

  • 56 min
  #LaTaberna 13: La violència als videojocs

  #LaTaberna 13: La violència als videojocs

  Benvinguts una setmana més a la Taberna del Poney Pisador! Avui deixem de banda les armes per conversar al voltant del concepte “violència” en el món dels videojocs. Un d’aquells temes de debat que durant els anys 90 va ser el combustible de moltes polèmiques als mitjans de comunicació, i que encara avui cueja.  La Taberna del Poney Pisador és un podcast de Chris Solichero.

  • 1h 3 min
  #LaTaberna 12: Cosmètica i edicions deluxe

  #LaTaberna 12: Cosmètica i edicions deluxe

  Hi ha coses inútils en el món dels videojocs. Però que siguin inútils no vol dir que no venguin: estem parlant de les edicions deluxe i de la cosmètica. Remàsters, edicions col·leccionista. Nosaltres li posem el valor, però el preu és el que és. I d’això en parlarem a La Taberna del Poney Pisador. Prepareu les carteres.  La Taberna del Poney Pisador és un podcast de Chris Solichero.

  • 59 min
  #LaTaberna 11: Anime en català i Bola de Drac

  #LaTaberna 11: Anime en català i Bola de Drac

  La segona part del programa que dediquem a l’anime en català el centrem exclusivament en Bola de Drac i Bola de Drac Z, la pedra angular de l’anime que va arribar a casa nostra i del qual hem gaudit tota una generació. Des del Goku i la Bulma buscant les boles de drac a la victòria final davant el Monstre Bu, repassem la història més gran mai explicada a la televisió catalana.  La Taberna del Poney Pisador és un podcast de Chris Solichero.

  • 53 min
  #LaTaberna 10: Cyberpunkarrada de mal gust

  #LaTaberna 10: Cyberpunkarrada de mal gust

  Personatges que floten, T-poses, armes trencades, físiques regulars, doblatges misteriosos, bugs per tot arreu, gent en cadira de rodes que s’aixeca i comença a córrer… Això, i molt més, és Cyberpunk. Un joc d’humor o una broma de mal gust? El tren de hype ha descarrilat, i allí estem nosaltres per parlar-ne.  La Taberna del Poney Pisador és un podcast de Chris Solichero.

  • 52 min
  #LaTaberna 9: Els animes en català

  #LaTaberna 9: Els animes en català

  Doraemon, Bola de Drac, Ranma, Musculman, el Dr. Slump… Estaríem moltes hores parlant sobre l’animació en català, i de fet és el que farem durant dos programes sencers. Així que aquesta és la primera part, on parlarem dels anys 80 i principis dels 90, on van començar a arribar els “dibuixos animats” procedents del japó.  La Taberna del Poney Pisador és un podcast de Chris Solichero.

  • 53 min

Top podcasts de Ocio