1 episodio

El podcast on parlem de #MerlíTV3, capítol a capítol. Segueix-nos a Twitter @MerliPodcast

Podcast creado con Spreaker. Visita www.spreaker.com/create

Merlí Podcast Sergi Llorens

    • Cine y TV
    • 4.9, 16 valoraciones

El podcast on parlem de #MerlíTV3, capítol a capítol. Segueix-nos a Twitter @MerliPodcast

Podcast creado con Spreaker. Visita www.spreaker.com/create

Reseñas de los clientes

4.9 de 5
16 valoraciones

16 valoraciones

Ruisubcn ,

Una forma amena de escuchar geología y ciencia de la naturaleza

Ya lo tenía pendiente desde hace mucho pero de hoy no pasa. Me gustan mucho vuestros semanales, y aunque a veces pierdo cosas (sobre todo cuando se usan canales alternativos de video), los temas son muy interesantes en general. El mensual se me hace más denso y lo escucho en fases, pero es lo bueno de un podcast, que puedes escucharlo cuando quieres. Seguid así!!

Aleix Mestres ,

uns cracks!

Com havia de ser: per una serie de 10, un podcast de 10! M’encanta el repàs a la xarxa que feu cada setmana, i els comentaris dels personatges! Esta guai que porteu els actors i actrius per tal de saber-ne més de la serie i sobre ells i els seus personatges, m’agrada que trieu l’alumne de la setmana i, que a més, en una setmana fos jo :P (em va animar, la veritat). Us segueixo des del primer capítol del podcast i a veure si ens retrobem en una segona temporada! (: Seguiu aixi cracks! Per mi, el millor podcast que he escoltat mai!:D

Teambrunol brunos ,

Merlí podcast concurs capitol 13

Amb Moltes ganes de veure l'últim capitol de Merlí i encantat de col*laborar amb el podcast. Sentir-lo és un dels millors moments del dimarts.

Top podcasts de Cine y TV