10 episodios

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

Pas Zero, NBA en català | Ràdio Ciutat de Tarragona Ràdio Ciutat de Tarragona

  • Deportes

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

  #ElsMésEscoltats: Els “tops” i els “pous”

  #ElsMésEscoltats: Els “tops” i els “pous”

  Hem sobreviscut a Nadal! Després d’aquesta setmana extra que ens hem agafat de vacances tornem a la càrrega, no amb més força i energia que abans, però tornem, que és l’important. El que sí que tornem és amb una sorpresa i és que avui, per fi, podem comptar amb l’Albert! El nostre outsider de preferència i creador del nom del programa, que això no caigui amb l’oblit!  Primer programa que fem amb la lliga iniciada on estrenarem una secció que ha vingut per quedar-se! La secció “Top i pou”, on comentarem els millors equips, jugadors i rookies d’aquest inici de temporada. A més també farem el joc dels contractes, on l’Agus i l’Albert hi hauran d’endevinar de quin atracador… Perdó, de quin jugador els hi està parlant el Roger només amb la informació que ell els hi doni (Estadístiques, anys de contracte, salari, etc.). També aprofitarem que estem els tres per fer la nostra porra sobre els premis de la lliga regular! (MVP, ROY, MIP, Defensor de l’any, Entrenador de l’any i Sisè home.  Pas Zero és un podcast de Roger Bertran i Agustí Oriol.

  • 48 min
  #ElsMésEscoltats: Els pronòstics dels Playoffs

  #ElsMésEscoltats: Els pronòstics dels Playoffs

  Pel programa d’avui portem una mica de tot! Comentarem les notícies i rumors més calentets del moment, des de saber que passarà amb James Harden i Giannis Antetokoumpo fins a les renovacions de Paul George amb els Clippers i LeBron James i Anthony Davis amb els Lakers i com afectarà tot això a la pròxima Agència Lliure.  També analitzarem el paper que estan fent en aquests partits de pretemporada aquells jugadors que feia temps que estaven lesionats i que el seu rendiment és tota una incògnita (John Wall, Blake Griffin, Kevin Durant, etc.) i també com estan sent els primers partits dels Rookies.  Farem els nostres pronòstics sobre la temporada! Agafarem la nostra bola de vidre i us direm els equips que faran Playoffs, els que es jugaran el Play-in i el que quedaran fora amb un 100% de probabilitats. Per acabar, la ja mítica secció on vosaltres ens pregunteu els vostres dubtes i nosaltres us contestarem el que bonament puguem o sabem.  Pas Zero és un podcast d’Agustí Oriol i Roger Fèlix.

  • 35 min
  #ElsMésEscoltats: NBA en català

  #ElsMésEscoltats: NBA en català

  Comencem amb el repàs de l’agència lliure! Quins equips han sortit guanyadors d’aquesta agència? Qui són els perdedors? Quins jugadors han estafat als seus equips i quins han estat estafats? Algú entén el que fan els Knicks i els Pistons amb la seva existència? Tenim respostes per a tot! Excepte pels Knicks i els Pistons, ningú sap que estan fent, ni ells mateixos.  Pas Zero és un podcast d’Agustí Oriol i Roger Fèlix.

  • 42 min
  #PasZero 14: NBA en català i el preu de la fama

  #PasZero 14: NBA en català i el preu de la fama

  Una quinzena més ens retrobem a les pistes radiofòniques per parlar sobra bàsquet, NBA, competicions europees, però sobretot per riure plegats. Com el Roger, que aquest cap de setmana s’ho ha passat molt bé i fins i tot ha conegut un seguidor del programa.  Pas Zero és un podcast de Roger Fèlix, Agustí Oriol i Albert Gómez.

  • 57 min
  #PasZero 12+1: Eurolliga i supersticions

  #PasZero 12+1: Eurolliga i supersticions

  Hola, hola, hola, hola! Benvinguts de nou a Pas Zero, el podcast de l’NBA en català. Avui l’Albert no hi és, però per sort el Roger no ve apagat a la gravació del programa. Aquest és l’episodi número tretz… dotze més u, perdó. Parlarem del final de maig, l’Eurolliga i les supersticions!  Pas Zero és un podcast d’Agustí Oriol, Roger Fèlix i Albert Gómez.

  • 59 min
  #PasZero 12: The end is near

  #PasZero 12: The end is near

  Cada cop més a prop del final de temporada. S’apropa “The end” de la temporada regular, i aquí seguim, apropant-vos la NBA en català a PodcastCity. Avui tenim molts temes, moltíssims, però per què explicar-los aquí si podeu gaudir de la nostra companyia radiofònica i twitchaire?  Pas Zero és un programa d’Agustí Oriol, Roger Fèlix i Albert Gómez

  • 46 min

Top podcasts de Deportes

El Partidazo de COPE
COPE
Tiempo de Juego
COPE
El Larguero
SER Podcast
DESPIERTA SAN FRANCISCO con David Sánchez
Radio MARCA
El Primer Palo
esRadio
Radioestadio noche
OndaCero