12 episodios

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

Pas Zero, NBA en català | Ràdio Ciutat de Tarragona Ràdio Ciutat de Tarragona

  • Deportes

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

  #PasZero 14: NBA en català i el preu de la fama

  #PasZero 14: NBA en català i el preu de la fama

  Una quinzena més ens retrobem a les pistes radiofòniques per parlar sobra bàsquet, NBA, competicions europees, però sobretot per riure plegats. Com el Roger, que aquest cap de setmana s’ho ha passat molt bé i fins i tot ha conegut un seguidor del programa.  Pas Zero és un podcast de Roger Fèlix, Agustí Oriol i Albert Gómez.

  • 57 min
  #PasZero 12+1: Eurolliga i supersticions

  #PasZero 12+1: Eurolliga i supersticions

  Hola, hola, hola, hola! Benvinguts de nou a Pas Zero, el podcast de l’NBA en català. Avui l’Albert no hi és, però per sort el Roger no ve apagat a la gravació del programa. Aquest és l’episodi número tretz… dotze més u, perdó. Parlarem del final de maig, l’Eurolliga i les supersticions!  Pas Zero és un podcast d’Agustí Oriol, Roger Fèlix i Albert Gómez.

  • 59 min
  #PasZero 12: The end is near

  #PasZero 12: The end is near

  Cada cop més a prop del final de temporada. S’apropa “The end” de la temporada regular, i aquí seguim, apropant-vos la NBA en català a PodcastCity. Avui tenim molts temes, moltíssims, però per què explicar-los aquí si podeu gaudir de la nostra companyia radiofònica i twitchaire?  Pas Zero és un programa d’Agustí Oriol, Roger Fèlix i Albert Gómez

  • 46 min
  #PasZero 11: El programa d’NBA en català que odia els dilluns

  #PasZero 11: El programa d’NBA en català que odia els dilluns

  Després del “no-especial” desè programa, arriba l’onzè carregat de novetats i amb un inici de programa de ritme frenètic. Comencem parlant de quin dia de la setmana odiem més, i ja després ens posem al que toca, parla de l’NBA en català.  Pas Zero és un podcast de Roger Fèlix, Agustí Oriol i Albert Gómez. I ara també podeu veure a Twitch!

  • 52 min
  #PasZero 10: No-Especial desè programa

  #PasZero 10: No-Especial desè programa

  El Roger assegura no sentir-se il·lusionat pel desè programa, ja que pensava que el número deu era l’anterior. Igualment seguim endavant fent un repàs a l’actualitat de l’NBA en català, i parlant de jugadors catalans de la NBA, amb l’estrena de Pau Gasol amb el Barça.  Pas Zero és un podcast presentat per Agustí Oriol, Roger Fèlix i Albert Gómez. I que ara també podeu veure a través de Twitch!

  • 44 min
  #PasZero 9: Tertúlia amb Berni Álvarez

  #PasZero 9: Tertúlia amb Berni Álvarez

  Pel programa d’avui tenim un convidat molt i molt especial! No sabem com ho hem fet, però hem aconseguit enganyar al gran Berni Álvarez perquè es passi pel nostre programa.  Berni Álvarez, exjugador ACB i entrenador del CBT des de fa més de 10 anys, es passa pel programa per comentar com encara el final de temporada i com veu el nivell del bàsquet tarragoní.  També, com no podia ser d’una altra manera, farem una extensa anàlisi sobre el tancament del mercat de traspassos, intentarem que en Berni descobreixi quina és l’estrella de l’NBA ideal per a ell, tindrem un verdader o fals d’aquells que sempre fallem i per acabar respondrem a lesvostres preguntes! No us perdeu aquest programa tan especial!  Pas Zero és un podcast de Agustí Oriol, Roger Fèlix i Albert Gómez.

  • 1h 2 min

Top podcasts de Deportes