10 episodios

La ràdio online de Tarragona

Prèvia Grana | Ràdio Ciutat de Tarragona Prèvia Grana | Ràdio Ciutat de Tarragona

  • Deportes

La ràdio online de Tarragona

  PG 17| Mantenir l’estabilitat, inesperada protagonista

  PG 17| Mantenir l’estabilitat, inesperada protagonista

  Per primera vegada després de molt de temps, comença a ser complicat tenir clar com arrencar els programes. Perquè? Doncs perquè portem tres setmanes tranquil·les al voltant del nostre Nàstic, i és evident que no hi estem acostumats. Ara, que quedi clar, ho celebrem moltíssim. Sembla que hem entrat en la rutina (en el bon sentit de la paraula) en la qual qualsevol plantilla i club voldrien estar. Treball constant durant la setmana sense cap tipus de sorpresa i competint cada partit, a més fer-ho puntuant. El Nàstic, amb Seligrat i amb els moviments d’aquest mercat d’hivern, sembla que ha trobat, després d’anys, una paraula clau per l’èxit d’un club: estabilitat.  Aquest diumenge arriba el Lleida Esportiu, un dels històrics, els grana són a tan sols 4 punts del playout i a 6 del descens directe, però afronten el partit des d’aquesta estabilitat. I ho fan buscant mantenir una línea clara i ja repetitiva, la de la mitjana anglesa. Juguem al Nou Estadi, toca victòria.  En la prèvia d’aquest Nàstic – Lleida arriba el dissetè Prèvia Grana. Avui amb Anton Gasol, Marc Pérez i l’ex-jugador de Nàstic i Lleida, Jordi Filgueira.

  • 30 min
  PG 16| Allargar la mitjana anglesa a Cornellà

  PG 16| Allargar la mitjana anglesa a Cornellà

  Ens ho mereixiem. Tots. Aquesta afició. Pràcticament 4 anys sense deixar de patir, i per fi sembla que apareix un Nàstic que és capaç de guanyar a casa. Després de molt temps, l’equip suma dos triomfs consecutius al Nou Estadi. És clau vèncer a Tarragona per assolir l’objectiu, però també ho és per recompensar una afició que en les darreres temporades ha donat molt a canvi de poc, o res.   D’altra banda, misteri resolt. L’estil de Seligrat també funciona quan toca donar un pas endavant ofensivament. 4 – 1 davant l’Ebro. I al llarg d’aquest mes de gener, més enllà de créixer moltíssim en les diverses fases del joc, sobretot defensivament i en actitud, el Nàstic ha trobat el més important, els resultats. Seligrat ha aconseguit que l’equip s’agafi a la famosa mitjana anglesa. Guanyar a casa i sumar a domicili, i fent-ho davant rivals i estadis complicats. Aquest diumenge arriba una prova més, visita al 4t, la Unió Esportiva Cornellà. I mateix objectiu, continuar sense perdre.  En la prèvia d’aquest Cornellà – Nàstic arriba el setzè Prèvia Grana. Avui amb Anton Gasol, Paula Jansà, Marc Pérez i Edu Pino.

  • 29 min
  PG 15| L’estil Seligrat i la millora, a prova d’iniciativa

  PG 15| L’estil Seligrat i la millora, a prova d’iniciativa

  Arribant al final de mercat, encara pendents de sortides i d’alguna arribada, el Nàstic és molt a prop de canviar, aquesta vegada sí, definitivament, la nefasta dinàmica que ha provocat acabar la primera volta en zona de descens a Tercera Divisió. Toni Seligrat ha aconseguit, amb treball i alguna incorporació, convertir una plantilla pràcticament morta en un equip competitiu i solidari.  Frenar l’hemorràgia defensiva, era el primer objectiu del de Torrent, i sembla que ja l’ha firmat. Tres porteries a zero consecutives davant rivals de zona alta en són la prova. Ara, toca la tasca més complicada: créixer en l’apartat ofensiu. El primer examen arriba aquest diumenge, al Nou Estadi, davant l’Ebro. Deixem els rivals de zona alta i tornem a enfrontar-nos a un rival més o menys directe, rivals que fins ara no se’ns estaven donant massa bé. Tocarà proposar alguna cosa més per vèncer, tocarà demostrar que l’estil Seligrat també val davant els rivals que rebutgen la iniciativa.  En la prèvia d’aquest Nàstic – Ebro arriba el quinzè Prèvia Grana. Avui amb Anton Gasol i José Antonio Naranjo.

  • 29 min
  PG 14| Alcem el llistó

  PG 14| Alcem el llistó

  Rubriquem la millora, seguim en creixement i, a més, venim de guanyar després de molt temps, des de l’1 de desembre el Nàstic no sumava els 3 punts en la competició regular. Desgraciadament però, aquesta setmana queda absolutament marcada per la decisió del club de sancionar a dos futbolistes per les respectives mostres d’indisciplina. Més enllà de poder pensar que la gestió del club tingui certa responsabilitat en aquestes situacions, una immensa part de l’afició i entorn grana han mostrat la seva acceptació amb la sanció cap als jugadors.  Portem uns anys on en aquest club sembla que des de fora ens conformem amb un equip que lluiti, intens, que s’ho deixi tot. Això, hauria de ser el mínim a exigir a qualsevol plantilla, però en aquests darrers anys ha estat l’excepció, no hi estem acostumats. Ara, resulta que el mínim a Can Nàstic ja no serà ni tan sols aquest, haurà de ser que els jugadors es comportin com a persones i vulguin fer la seva feina, per la qual cobren, per cert. Estem baixant el llistó, cada any, cada temporada, cada dia. Ja va sent hora de posar-li fre, comencem a deixar de ser un circ per tornar a ser el Club Gimnàstic de Tarragona.  En la prèvia d’aquest Andorra – Nàstic arriba el catorzè Prèvia Grana. Avui amb Marc Pérez, Anton Gasol i Santi Coch.

  • 28 min
  PG 13| Reafirmar la millora amb tres punts merescuts

  PG 13| Reafirmar la millora amb tres punts merescuts

  Setmana intensa a Can Nàstic. Tres partits i el mercat de fitxatges obert. Hem superat els dos primers enfrontaments, cap victòria, per variar, però amb una millora notable i més que evident. L’equip ha crescut en solidesa, en ambició, en confiança i, sobretot, en intensitat. Va quedar clar a Llagostera. Aquests darrers anys han provocat que tots celebrem sobremanera els moments d’un Nàstic intens i que s’ho deixa a tot, perquè no hi estem acostumats, no ha estat la norma, ha estat l’excepció.  Esperem que no sigui un nou miratge ni flor d’una setmana i aquesta millora es consolidi i tingui continuïtat. Aquest diumenge, contra el Barça B, el tercer, toca seguir creixent i, sobretot, que arribi la justícia que reclama Seligrat en forma de tres punts.  En la prèvia d’aquest Nàstic – Barça B arriba el tretzè Prèvia Grana. Avui amb Marc Pérez, Anton Gasol i Arnau Curto.

  • 29 min
  PG 12| Lliurats a la inèrcia

  PG 12| Lliurats a la inèrcia

  Ha arrencat el 2020 i res ha canviat. Un partit, visita al camp de l’últim, i l’equip deixa remontar-se un 0 a 2 per acabar sumant un empat insuficient després d’un altre partit mediocre. Al pou de la classificació, 10 dies de mercat, 0 moviments i la possibilitat de descens que cada setmana és més real.  Arriba un cap de setmana atípic, partit de Copa. Arriba la visita del Real Zaragoza al Nou Estadi dies abans de visitar el Municipal de Llagostera per iniciar una segona volta en la qual els grana hauran de millorar, i molt, les prestacions d’aquesta primera si volen evitar la debacle que significaria el descens a Tercera. Després de mitja temporada, l’objectiu ha canviat radicalment. Toca assumir-lo, no queda altra, i si no ho fem serem un equip pràcticament sentenciat, perquè ara mateix estem lliurats a la inèrcia. Una inèrcia que sembla que ningú sap com controlar ni posar-li fre.  En la prèvia d’aquest Nàstic – Zaragoza i pensant ja en el partit a Llagostera arriba el dotzè Prèvia Grana. Avui amb Marc Pérez i Paula Jansà.

  • 28 min

Top podcasts de Deportes