16 episodios

Canal digital de música a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

TЯA TЯA - IB3 Música ib3musica

  • Música

Canal digital de música a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

  TЯA TЯA #16 - Fotos que són portades

  TЯA TЯA #16 - Fotos que són portades

  Les imatges de portada són un esquer estètic que es llença al públic per atreure’l i que intenta sintetitzar-ne el contingut o fer un suggeriment del que s’escoltarà al disc. La fotografia esdevé en molts casos una radiografia del que trobarem al seu interior. Els músics es decanten en molts casos fotògrafs i fotògrafes cèlebres, que han estat els ideòlegs i ideòlogues de la imatge i que han creat treballs exprofeso per les portades. D’altres, han cedit les imatges ja fetes. Proposam tan sols un tast d’entre mil i un exemples.

  TЯA TЯA #15 - Músics que són artistes

  TЯA TЯA #15 - Músics que són artistes

  La majoria dels músics no tenen un sol talent com a creadors i així ho demostren: també són artistes visuals i plàstics que creen les portades per als seus discos. A TЯATЯA parlam de compositors i compositores que també són dibuixants i pintors. Una selecció dispar que inclou els sons i les imatges de: Cecilia, Joni Mitchell, Aute, Robin Hitchcock i Sam Prekop, entre molts altres.

  TЯA TЯA #14 - Artistes totals

  TЯA TЯA #14 - Artistes totals

  A TЯATЯA vos proposam un recorregut musical a partir d’una selecció eclèctica d’artistes avançats que, des de la música han tendit ponts i passarel·les a d’altres manifestacions artístiques generant el seu propi llenguatge estètic i sonor: Laurie Anderson, David Byrne, Bjork, Sufjan Stevens, Syd Barret, David Bowie. 

  TЯA TЯA #13 - Paraula i música

  TЯA TЯA #13 - Paraula i música

  Quan la literatura inspira artistes i escriptors


  Text i composició musical han anat sempre lligats. De fet, grans obres literàries de tots els temps han estat musicades. Poemes del segle XVI es materialitzen al XXI, fragments de novel·les esdevenen lletres de cançons, l’experimentació literària és també musical. La literatura no sols ha inspirat els músics si no que els propis escriptors també han composat, han format grups de música o hi han col•laborat: Boris Vian, Michel Houellebecq, Leonard Cohen i Agustín Fernández Mallo ens acompanyaran amb Machado, Rosalía de Castro, Antonio Gala, Salvat-Papasseit i John Cooper Clarke en el TRATRA que tanca la temporada.

  TЯA TЯA #12 - Arquitectura i música

  TЯA TЯA #12 - Arquitectura i música

  La creació contemporània integra la concepció dels habitatges on volem viure i el disseny de les ciutats que volem habitar. Avui a TRATRA vos proposam temes i cançons que han considerat l’arquitectura des de diferents punts de vista a partir de relacions lliures entre ambdues.

  TЯA TЯA #11 - La música com a llenguatge (II)

  TЯA TЯA #11 - La música com a llenguatge (II)

  L’art contemporani troba sovint punts de connexió amb la música i la subcultura pop, dance, punk i underground, en definitiva. Els i les artistes exploren la relació entre el so i la visió, utilitzen vinils i tocadiscos per a les seves obres o recreen els ambients propis dels concerts en directe i de les discoteques als museus i galeries, a més de col·laborar amb els músics. Cristian Marclay, Ana Laura Aláez, Fito Conesa, Lluís Juncosa, Tomás Pizá, Guillermo Rubí, Tomás Spicolli i Jose Fiol són alguns dels artistes convidats al TЯA-TЯA #11: La música com a llenguatge (II)

Top podcasts de Música

Adonde Media
SER Podcast
Radio 3
Radio Clásica
Dj Podcasts
LOS40