10 episodios

Tabupodden med Emma & Linnea
Podden om ämnen som absolut ej bör nämnas.

Tabupodden Emma & Linnea

  • Salud y forma física

Tabupodden med Emma & Linnea
Podden om ämnen som absolut ej bör nämnas.

  11. Gynekologbesök & klimatångest

  11. Gynekologbesök & klimatångest

  Emma och Linnea pratar om tankar kring gynekologbesök, klimatångest och drömmer om att bo i hus och odla eget. Linnea har påbörjat kbt och Emma är nyligen hemkommen från Turkiet. Detta och mer får ni höra i vårt nya avsnitt av Tabupodden!

  • 40 min
  10. Barnvagn och Skvallerdrama

  10. Barnvagn och Skvallerdrama

  I dagens avsnitt berättar vi om hur det gick i barnvagnsbutiken. Vem råkade köpa en vagn? Och varför? Emma och Linnea pratar om kändis-skvaller och youtube-drama. De delar sina erfarenheter om systembolaget och berättar vad de har gjort i veckan.
   
  OBS! Varken Emma eller Linnea är gravida. Detta bör tilläggas så inga felaktiga rykten börjar spridas.

  • 35 min
  9. Pubertet och barnplaner

  9. Pubertet och barnplaner

  I dagens avsnitt diskuterar Emma & Linnea puberteten och deras framtidsplaner om barn.
  Hur gjorde de egentligen med mensskydd i skolan och hur pratade man om mens i tonåren? Emmas bror/Linneas fästman slinker in och pratar kort om hans syn på puberteten. 
  Vad ska Emma & Linnea göra tillsammans med Emmas syster imorgon? Varför ska de stoppa kuddar under tröjan och klarar de av att hålla sig ifrån att göra ett av sina största drömköp? 
  Detta och mer får ni reda på i dagens avsnitt av Tabupodden med Emma & Linnea! 
  (Det brusar lite vissa delar av avsnittet, detta är för att en sladd glappade och gick tyvärr inte att göra något åt i efterhand)  

  • 45 min
  8. Fobier och sönderriven pga rough sex?

  8. Fobier och sönderriven pga rough sex?

  I dagens avsnitt diskuterar Emma och Linnea fobier, identitetskris, spelberoenden och såklart lite kiss och bajs. Emma har en alldeles för stor rädsla för spindlar, men vem är det som ska bli sönderriven pga rough sex? Och hur är Linneas mamma inblandad i detta?

  • 16 min
  7. Akutbesök, stilkris och fisar

  7. Akutbesök, stilkris och fisar

  Varför behövde Linnea egentligen åka in till akuten? Kommer 2019 bli ett stilmedvetet år? Och vad tycker egentligen Emma och Linnea om fisar? Detta och mer får ni reda på i dagens avsnitt av Tabupodden!
   
  Vi ber om ursäkt för ljudet. Vi provade en ny mikrofon som under vissa delar glappar och inte tar upp allt som Linnea säger. Nu vet vi till kommande avsnitt att vi inte ska använda den mikrofonen hahah

  • 36 min
  6. Ankansikte och avföringsolycka

  6. Ankansikte och avföringsolycka

  Idag har vi en gäst med på podden! Ingen mindre än Emmas bror som även är Linneas fästman! I dagens avsnitt diskuterar vi bipolär sjukdom och vad Pontus egentligen tycker om Linneas föräldrar... Har Linnea anknäbb och har Pontus fått avföring i ansiktet? Detta och mer får ni reda på i dagens avsnitt! Men... var är Emma? 

  • 40 min

Top podcasts de Salud y forma física