16 episodes

New podcast weblog

Mänskliga Möten Marlene Gustafsson

  • Health & Fitness

New podcast weblog

  Podden Mänskliga Möten - Mats Hurtig

  Podden Mänskliga Möten - Mats Hurtig

  I detta avsnitt träffar vi en i Jämtland välkänd figur. Mats Hurtig har jobbat med teater och revy både på scenen och som producent i många år. Mats beskriver ett trivsamt liv där han jobbat med det han tyckt om att göra. Med alla jobb kan det ibland bli för mycket, vilket det har blivit också för Mats. God lyssning på er!
   

  • 49 min
  Mänskliga Möten - Elin Olofsson

  Mänskliga Möten - Elin Olofsson

  Elin Olofsson, jämtländsk författare och sommarpratare 2018. Lär känna henne i ett samtal om uppväxt, författarskap och starka kvinnor. 

  • 1 hr 17 min
  Mänskliga Möten - Mia Handmark

  Mänskliga Möten - Mia Handmark

  Ännu ett starkt avsnitt av Podden Mänskliga Möten där du får ta del av livsberättelser du kanske aldrig skulle ha hört annars. Detta avsnitt delar Mia Handmark med sig av sina svåra utmaningar i livet. Sexuella övergrepp som har förträngts men som senare i livet kommer upp till ytan. Mias sätt att ta för sig av livet och göra det bästa av dagen är en kraft och en inspiration som vi alla behöver. 

  • 56 min
  Mänskliga Möten - Kingen Karlsson

  Mänskliga Möten - Kingen Karlsson

  Välkommen till podden Mänskliga Möten som lyssnar på livsberättelser med fokus på mänskliga möten som hjälper och stjälper. Detta avsnitt får vi följa Kingen Karlsson från sin barndom i Sveg och hans långa och intensiva karriär i musikbranschen. Livsberättelsen innehåller framgång och många och långa turnér i Sverige men också viktiga val där internationell framgång har valts bort. Den innehåller glädje och lycka men också psykisk ohälsa. 

  • 1 hr 22 min
  Mänskliga Möten - Martin Sahlberg

  Mänskliga Möten - Martin Sahlberg

  Ännu ett avsnitt från Podden Mänskliga Möten. Denna gång möter vi Martin Sahlberg. Mannen som älskar värdskap och service. Vi får höra om hans väg kantad av spännande utmaningar i arbetslivet men också när hans hjärta stannar och att det idag har resulterat i en golftävling. 

  • 1 hr 2 min
  Mänskliga Möten - Patrik Savela

  Mänskliga Möten - Patrik Savela

  Ett nytt avsnitt från podden Mänskliga Möten med en livsberättelse som innehåller kriminalitet och droger men också ett nytt liv med helt nya förutsättningar men också med krav på styrka att stå emot det gamla för det nya. 

  • 1 hr 10 min

Top Podcasts In Health & Fitness

Listeners Also Subscribed To