23 jaksoa

En podcast om träning och hälsa för alla!

Träning med Mening Caroline & Corinne

  • Terveys ja kuntoilu
  • 5.0 • 7 arviota

En podcast om träning och hälsa för alla!

  23. Tack och hej, det här var ju roligt!

  23. Tack och hej, det här var ju roligt!

  Det har varit tyst här ett bra tag och i det här avsnittet, som också är poddens sista, berättar vi varför. Vi pratar också lite allmänt om våren som varit och varför vi har valt att avsluta podden. Vi vill även passa på att tacka alla som lyssnat på oss - kanske ses vi igen någon dag! :)

  • 22 min
  22. Låt oss prata om mat!

  22. Låt oss prata om mat!

  I veckans avsnitt pratar vi om mat. Var söker vi efter matinspiration och vilka Instagram konton rekommenderar Corinne att följa om man behöver ny inspiration? Vi diskuterar även hur ofta vi tänker på miljön när vi köper mat samt svarar på lyssnarfrågor om bland annat hur man kan äta näringsrik mat som också är billig. Dessutom berättar vi givetvis hur det går med vår träning för tillfället. Varför är Caroline egentligen så taggad på att få berätta om sina senaste träningsveckor? Det och mycket mer får ni veta i detta avsnitt av Träning med Mening! 

  • 50 min
  21. Fokus: Styrketräning!

  21. Fokus: Styrketräning!

  I dagens avsnitt går vi igenom hur man ska träna beroende på hurdant mål man har för sin styrketräning. Hur tycker vi man ska lägga upp träningen om man vill bygga muskler och bli starkare och hur ska man göra om man vill bli en bättre löpare? Dessutom går vi in på våra bästa tips för dig som aldrig styrketränat förut och vill börja. Helt enkelt ett avsnitt med fokus på styrketräning!

  • 39 min
  20. Andra frågeavsnittet, med en twist!

  20. Andra frågeavsnittet, med en twist!

  Dags för frågepodd, dock en lite annorlunda version än vanligt! Vad längtar vi mest efter gällande träning just nu? Hur får man bättre självförtroende och självkänsla? Vad är inte som det ser ut och vad gör vi när ingen ser på? Svaren på detta och många fler frågor hör ni i vårt tjugonde avsnitt. Som vanligt blir det bra diskussioner, roliga historier och en hel del skratt. 

  • 48 min
  19. Mer träning och mindre stress 2020

  19. Mer träning och mindre stress 2020

  Vi är tillbaka! I årtiondets första avsnitt av Träning med Mening diskuterar vi bland annat nyårsmål. Vad tycker vi om att sätta upp mål/löften och vad är våra egna mål för det kommande året? Och vad tycker vi riktigt om att det är så mycket folk på gymmet i januari? I avsnittet funderar vi även lite kring stress/prestationsångest och Corinne ger sina bästa tips för hur man kan minska på stress i vardagen. In och lyssna!

  • 48 min
  18. Stora julavsnittet

  18. Stora julavsnittet

  Vi är tillbaka med ett sista avsnitt för detta år och temat är, inte kanske helt oväntat, julen! Vad tycker vi om julen egentligen? Vad äter vi helst på julen? Skippar vi chokladen kring jul och hur tränar vi på jullovet? Det och mycket annat juligt diskuterar vi i det stora julavsnittet!

  • 41 min

Asiakasarvostelut

5.0/5
7 arviota

7 arviota

Suosituimmat kategorian Terveys ja kuntoilu podcastit

Kuuntelijat tilasivat myös