45 épisodes

Podcast by Gijs Groenteman

De Grote Harry Bannink Podcast Gijs Groenteman

  • Musique

Podcast by Gijs Groenteman

  DGHBP afl44 - Thomas Oliemans

  DGHBP afl44 - Thomas Oliemans

  Thomas Oliemans (1977) is een internationaal gevierd bariton. Als jonge jongen, nog zoekend in de muziek, kreeg hij persoonlijk wijze lessen van Harry Bannink, bij wie hij op bezoek ging en die kwam luisteren bij zijn uitvoeringen. Nu nam hij een reeks Bannink-liedjes op voor het Willem Wilminktheater.

  • 1h 32 min
  afl43 - Niek Barendsen

  afl43 - Niek Barendsen

  Niek Barendsen (1964) is acteur, schrijver en regisseur. Nadat hij op de Kleinkunstacademie had gezeten werd hij al snel tekstschrijver en regisseur bij Klokhuis, en later artistiek leider, wat hij tot op de dag van vandaag is.

  • 1h 13 min
  afl42 - Frits Lambrechts

  afl42 - Frits Lambrechts

  Frits Lambrechts (1937) is acteur, zanger en liedjesschrijver. Hij trad vaak op als gastacteur in De film van Ome Willem en was een van de drie vaste acteurs in het VPRO-programma Geef je ouders maar weer de schuld, waarvoor Harry Bannink de liedjes componeerde.

  • 48 min
  Afl41 - Stanley Stokkermans

  Afl41 - Stanley Stokkermans

  Stanley Stokkermans (1974) werkt als muzikaal leider en dirigent in het theater. Hij begon zijn werkzame leven als geluidstechnicus in de studio van Hans Aalders, waar zowel Harry Bannink als Stanleys vader, Joop Stokkermans, hun liedjes opnamen.

  • 1h 31 min
  Afl40b - Marcel Bijlo

  Afl40b - Marcel Bijlo

  Marcel Bijlo (1963) is musicoloog, gespecialiseerd in oude muziek, cabaret en kinderrepertoire. Hij heeft zich intensief in de muziek van Harry Bannink verdiept.

  • 1h 31 min
  DGHBP afl40 - Remko Vrijdag

  DGHBP afl40 - Remko Vrijdag

  Remko Vrijdag (1972) zat in Amsterdam op de Kleinkunstacademie en was daarna succesvol met de Vliegende Panters. Tegenwoordig trekt door het land met Martine Sandifort, als Vrijdag & Sandifort. Meteen na de Kleinkunstacademie werd hij ook vaste medewerker van Klokhuis, wat hij tot op de dag van vandaag is.

  • 1h 14 min

Classement des podcasts dans Musique

D’autres se sont aussi abonnés à