10 episodes

En podd om motorcykelåkning. Om känslan, vägarna, vännerna och upplevelserna.

MOTORCYKELRADiON.se Tomas Jennebo

  • Places & Travel

En podd om motorcykelåkning. Om känslan, vägarna, vännerna och upplevelserna.

  Sommaren som gick.

  Sommaren som gick.

  En kväll på campingplatsen i Nida. En kväll att minnas. Foto: Tomas Jennebo  Sommaren som kom och gick. Dags att lägga mc-säsongen 2019 till handlingarna. Jan-Åke “Silja” Siljeström kom förbi studion en blåsig oktoberdag och vi kom fram till att motorcykelsäsongen som gick, nog var rätt bra. Både här och där. Men att det finns mycket att se fram emot. Även om kyla och mörker gör sitt till för att motorcyklarna helst får vila de närmaste månaderna.

  • 1 hr 2 min
  IOM 2019 vykort TRE

  IOM 2019 vykort TRE

  Man ska inte gräma sig över spilld mjölk. brukar det heta. Men en tappad fotpinne då? I detta det tredje vykortet från årets tävlingar på Isle of Man, pratar vår utsände reporter Jan-Åke Silja Siljeström med Lennart Bäckström som körde riktigt fort runt ön en gång i tiden…

  • 8 min
  IOM 2019 vykort TVÅ

  IOM 2019 vykort TVÅ

  I detta det andra vykortet från årets TT-vecka på Isle of Man, har vår utsände Jan-Åke Silja Siljeström fångat Sveriges snabbaste motorcykelpolis; Björn Gunnarsson. Som har färdats i ett lugnare tempo över ön, än brukligt.

  • 5 min
  VykortETT

  VykortETT

  Det är visserligen väldigt dåligt väder på Isle of Man just nu men att de skulle behöva plocka fram dubbdäcken, verkar kanske lite väl drastiskt.Siljas första rapport från IOM 2019 handlar till viss del om den inte helt obekante isracing-legendaren Posa Serenius…

  • 16 min
  Isle of Man 2019

  Isle of Man 2019

  Nu är det den tiden på året igen. Motorcykelradion finns med på ön, såklart. Förberedelserna är i full gång…

  • 26 min
  Nytt år, gammal resa. Muodoslompolo!

  Nytt år, gammal resa. Muodoslompolo!

  Hög tid att börja ladda för en ny säsong. Även om nordanvinden och de isiga vägarna gör allt för att övertyga oss om att vinterns järngrepp är typ evigt, vet vi att det kommer andra dagar. Dagsmeja, talgoxar och motorcykelmässor kommer att med gemensamma krafter göra klart för Kung Bore att det är dags att lägga av. I alla fall om några månader. Årets första avsnitt är en enda lång prata om den gångna sommarens enskilt mest episka resa. 295 mil genom Sverige. Den till Muodoslompolo.

  • 46 min

Top Podcasts In Places & Travel

Listeners Also Subscribed To