16 episodes

Mi ketten beszélgetünk dolgokról, amik minket érdekelnek. Már csak egy kérdés van, hogy ez titeket érdekel vagy sem. :)

Nánásiék podcast Nánásiék podcast

  • Society & Culture

Mi ketten beszélgetünk dolgokról, amik minket érdekelnek. Már csak egy kérdés van, hogy ez titeket érdekel vagy sem. :)

  12. epizód - Playboy, pizza, iskolatáska.

  12. epizód - Playboy, pizza, iskolatáska.

  De jó itt lenni újra.

  • 1 hr 11 min
  11. epizód - A digitális tudatosságról Halácsy Péterrel

  11. epizód - A digitális tudatosságról Halácsy Péterrel

  🎉 JÁTÉK ÉS VALLOMÁS! 🎉 Az @eMAG Magyarország bedobott egy számunkra nagyon izgalmas témát a legújabb podcastunkhoz: hogyan neveljük a gyerekeinket ebben a mai, digitális korban. Videószereplésekről, kütyühasználatról és gyerekekről beszélgettünk vendégünkkel Halácsy Péterrel, a @Budapest School alapítójával. Nézd meg a videót és írd meg nekünk Nóri Facebook-oldalán kommentben a véleményedet a témában, nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy látod ezt az összetett kérdést! Válaszoddal az @eMAG Magyarország jóvoltából Samsung tabletet nyerhetsz!

  • 37 min
  Nánásiék Podcast Live 02

  Nánásiék Podcast Live 02

  Élőben a Nánásiék Youtube-csatornán, és hangban a podcastunkon. 

  Utazásokról, örökbefogadásról, gyereknevelésről és a fociról...

  Az epizód itt nézhető: https://www.youtube.com/watch?v=nEG0cyygIxU&t=3182s

  • 1 hr 6 min
  Nánásiék Podcast Live 01

  Nánásiék Podcast Live 01

  Végre visszatérünk a mikrofonok elé, azaz visszatér a Nánásiék podcast! És nagy terveink is vannak: ezentúl élőben közvetítjük az epizódok felvételét a Nánásiék youtube-csatornán, tehát, aki élőben szeretne kérdezni, végre megteheti!

  A  video itt látható

  https://youtu.be/--bG6g2tOAw

  • 1 hr 25 min
  Nánásiék karácsonyi dala : Itthon a legesleg (Tüptürüp song)

  Nánásiék karácsonyi dala : Itthon a legesleg (Tüptürüp song)

  Gondoltunk egy merészet... Mi lenne, ha az idei karácsonyi üdvözletünk egy saját dal lenne? Amit persze nem mi énekelnénk, hanem olyan fantasztikus előadók, akik értenek is hozzá, de mégis, a mi ötletünk nyomán és a mi felkérésünkre. 

  A karácsonyi álmok valóra válnak, íme az "Itthon a legesleg", Nánásiék karácsonyi dala Wolf Katival, Kocsis Tiborral és Feke Pállal. Egy fülbemászó, mézédes szám, amit muszáj újra és újra hallgatni... 

  • 3 min
  10. epizód - távol a családtól és egyebek

  10. epizód - távol a családtól és egyebek

  Távol a családtól - ti hogyan oldjátok meg a logisztikát?
  Most akkor mi is a siker pontosan? Plusz egy kis gyereknevelés, kínos szituációk és szabad agymenés mindenféléről 1 órában. Várjuk a kérdéseiteket, a kommenteket!

  • 1 hr 1 min

Customer Reviews

Aniii28 ,

❤️

Nagyon örülök, hogy csináltok podcastot is, imádlak Titeket hallgatni! Remélem sosem fogytok ki a témákból és tudlak Titeket hallgatni tovàbbra is! :) A vlogotokat is szoktam nézni, bár eléggé le vagyok maradva, mert csak szabadnapomon van időm nézni, de akármikor hallgatlak vagy nézlek, mindig adtok extra energiát! :) Itt, Angliában szinte alig beszélek magyarul, párom is lengyel, vele is angolul beszélünk és nagyon jó érzés, mikor hallgatlak Titeket! :) Nagyon jó lenne élőben is találkozni veletek, Palival találkoztam pár évvel ezelőtt egy casting keretén belül, de Nóri, Te nekem egy örök példakép vagy! :) További sok sikert Nektek mindenben!!! :) Üdvözlöm Micit és Vencit is, csodálatos, ahogy nevelitek őket, szuper egyéniségek vagytok mindannyian! Puszillak titeket! 😘

szcinike ,

Kérem a következőt!

Úton munkába hallgatom... szeretem az életszemléletetek, a humorotok és, hogy szeretitek a rose fröccsöt :) olyan titeket hallgatni, mintha mi is az asztalotoknál ülnénk es egy fröccs mellett beszélgetnénk. Várom a további epizódokat!

vevaeszter ,

Jo kikapcsolodas

Nagyon oszinte es kedves hazaspar! Kifejezetten jo hallgatni Nóri hang tonusat.

Top Podcasts In Society & Culture

Listeners Also Subscribed To